Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

οι Τρείς Εποχές-Διαθήκες της Γήϊνης Ανθρωπότητος

 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/12/Venice_ast_sm.jpg/270px-Venice_ast_sm.jpg
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
οι Τρείς Εποχές-Διαθήκες της Γήϊνης Ανθρωπότητος :
ΚΡΙΟΣ- ΙΧΘΥΣ- ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ζυγός-παρθένος-λέων=αντίποδες
 
οι πλανήτες των ζωδίων :

 1. ΚΡΙΟΣ-Αρης=1η εποχή
 2. Ταύρος
 3. Δίδυμοι
 4. Καρκίνος
 5. ΛΕΩΝ-Ηλιος (3η)
 6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Ερμής (2η)
 7. ΖΥΓΟΣ-Αφροδίτη (1η)
 8. Σκορπιός
 9. Τοξότης
 10. Αιγόκερως
 11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Ουρανός και Κρόνος=3η εποχή
 12. ΙΧΘΥΣ-Δίας και Ποσειδώνας=2η εποχή
ΑΡΗΣ=ΙΣΧΥΣ-ΠΝΕΥΜΑ (ΔΥΑΔΙΚΟΝ) ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
ΗΛΙΟΣ=ΖΩΗ-ΧΡΙΣΤΟΣ (το φως του κόσμου)
ΕΡΜΗΣ=ΘΕΙΟΣ (ΑΤΟΜΙΚΟΣ) ΛΟΓΟΣ-ΕΥΦΥΪΑ-νοημοσύνη
ΑΦΡΟΔΙΤΗ=ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ-αγαθότητα
ΟΥΡΑΝΟΣ=ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΩΦΙΑ-προστασία
ΔΙΑΣ= ΑΡΧΩΝ-ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ= ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ-κοσμικός χρόνος
ΠΟΣΕΙΔΩΝ=ΑΙΘΕΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ-θαλάσσιος πνεύμονας

ΚΡΙΟΣ=ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ-ΔΙΑΘΗΚΗΣ
ΙΧΘΥΣ=Ο ΜΕΣΣΙΑΣ-ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ=ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΖΥΓΟΣ=ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ-ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ=Η ΣΩΤΕΙΡΑ ΜΗΤΗΡ-ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
ΛΕΩΝ=Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ο ΚΡΙΟΣ-1 έχει αντίποδα τον ΖΥΓΟ-7
ο ΙΧΘΥΣ-12 έχει αντίποδα την ΠΑΡΘΕΝΟ-6
ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ-11 έχει αντίποδα τον ΛΕΟΝΤΑ-5

1-7
12-6
11-5

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ:
1-7 σχηματίζουν τον 17 ο οποίος αναλύεται σε 1-17=153
12-6 σχηματίζουν τον 126 ο οποίος αντιστοιχεί στο όνομα: Υδροχόος=126 και ο οποίος Υδροχόος αντιστοιχείται στον Παράκλητο το Πνεύμα της Αληθείας και που εκφράζει την τρίτη και τελευταία εποχή-διαθήκη (Γ=α+β+γ διαθήκες μαζί=τριπλή διαθήκη) η οποία ως τριπλή-τριαδική διαθήκη-αλήθεια εκφράζει-εκφράζεται δια του αριθμού 153
11-5 σχηματίζουν τον αριθμό 115 ο οποίος αντιστοιχεί στο όνομα Παράκλητος=115 ο οποίος ως η Σοφία Θεού τώρα την τρίτη εποχή του Υδροχόου θα αυτοαποκαλυφθεί μέσα απο τον αριθμό 153 (153 ιχθείς :Ιωάν. 21:10-11 λεγει αυτοις ο ιησους ενεγκατε απο των οψαριων ων επιασατε νυν. ανεβη σιμων πετρος και ειλκυσε το δικτυον επι της γης μεστον ιχθυων μεγαλων εκατον πεντηκοντατριων και τοσουτων οντων ουκ εσχισθη το δικτυον).

ενδιαφέρον είναι επίσης ότι:
α) το ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ των πνευματικών ΖΩΔΙΩΝ κινείται (σε αργό χρόνο) ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ και όχι δεξιόστροφα όπως γίνεται στον κανονικό χρόνο.

β) η ενωση των Βασικών ζωδίων με τον αντίποδα (υποστηρικτή-δίδυμο του) στην κανονική σειρά όπως ευρίσκονται στον δωδεκαδικό ζωδιακό κύκλο ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ  Ι Χ δηλαδή τα αρχικά του ΙΧθύς που αντιστοιχεί  στο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΙΧ του ΜΕΣΣΙΑ-ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ Ι-ΗΣΟΥ Χ-ΡΙΣΤΟΥ.

γ) το Ι Χ επίσης ενούμενο :

σχηματοποιεί τον σταθερό σταυρό : ανατολή-δύση- βορράς- νότος και ζενίθ-ναδίρ (Α_Δ_Α_Μ και  Ζ_Ν)

1+7=8
12+6=18
11+5=16
8+18+16=42

αλήθεια=1+11+7+8+5+9+1=42 (α=1 ω=24)

1+12+11=24= Ω (12_12)
7+6+5=18= Σ

σάω-σω=σημαίνει σώζω-σωτήρ 

24= 8+8+8 ή 888 (α=1 ω=800)
ιησούς=888 (ο ανθρωπό-θεός της ανθρωπότητος)

18=6+6+6 ή 666 
ιαπετός=666 (ο γεννήτορας της ελληνικής φυλής) 
3 ΕΠΟΧΕΣ-ΔΙΑΘΗΚΕΣ(ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ):
 1. ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ= ΝΟΜΟΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 2. ΙΧΘΥΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ=ΑΓΑΠΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
 3. ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΛΕΩΝ=ΣΟΦΙΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ
 1. ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ=ΙΣΟΤΗΣ-εξίσωση (εξύψωση)
 2. ΙΧΘΥΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ=ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ-αδελφότης
 3. ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΛΕΩΝ=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-πνευματικότης
ΚΡΙΟΣ=1ος=Α
ΙΧΘΥΣ=2ος=Β
ΥΔΡΟΧΟΟΣ=3ος=Γ

Κ-κριός=Α-νθρωπος
Ι-ιχθύς=Α-δελφός
Υ-υδροχόος-ΙΣ-Α-γγελος

Α=ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Κ=ΚΕΡΑΜΙΟΝ
Υ=ΥΔΑΤΟΣ
Β=ΒΑΣΤΑΖΩΝ

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΙΣ-άγγελος (Ι-ησού-Σ=άνθρωπος ο οποίος γίνεται άγγελος-ισάγγελος-μέλος του ΙησούΣ ΧΡιστός=ΛΟΓΟΥ)
Λουκ. 22:10 ο δε ειπεν αυτοις ιδου εισελθοντων υμων εις την πολιν συναντησει υμιν ανθρωπος κεραμιον υδατος βασταζων ακολουθησατε αυτω εις την οικιαν ου εισπορευεται.

ΚΡΙΟΣ + Υ (του Υδροχόος)=ΚΥΡΙΟΣ
ΙΧΘΥΣ + Α (του Κριός)= ΘΥΣΙΑ Χ (Χ=σταυρός)
ΥΔΡΟΧΟΟΣ + Β (του ιχθύς)= ΔΟΡΟ ΒΟΥΣ Χ και ΧΟΡΟΣ ΔΥΟ Β και ΥΔΡΟΧΟΟΣ + Γ= Γ=ΤΡΙΤΟΣ (ΥΔΡΟΧΟΟΣ=) ΡΟΔΟΧΟΥΣ (ροδοχοή=χοή απο ροδόνερο) δηλαδή ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ-ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ=ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ- Η ΤΡΙΤΗ ΧΟΗ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ=ΔΙΑΘΗΚΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ=ΠΟΤΑΜΟΣ ΡΟΔΟΧΟΗΣ ΤΡΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ (Γ=τριπλή διαθήκη η τρίτη διαθήκη-αλήθεια = Ω = τελευταία διαθήκη προς την γήϊνη ανθρωπότητα) .

(σημ: την εποχή αυτή του υδροχόου ο άνθρωπος θα καταστεί υιός θεού (αγαπών και μετανοών) και επιστρέφων στον θεό, ο θεός θα θυσιάσει για χάρι του (ΔΩΡΕΑΝ-ΩΣ ΔΩΡΟΝ) τον ΒΟΥ_ ΜΟΣΧΟ τον σιτευτο και θα στηθεί ΧΟΡΟΣ για να ευφρανθούν και χαρούν όλοι για την επιστροφή του νεώτερου -πρώην ασώτου- υιού ).

(Λουκ. 15:11-32 ειπε δε ανθρωπος τις ειχε δυο υιους. (2=Β) και ειπεν ο νεωτερος αυτων τω πατρι: πατερ δος μοι το επιβαλλον μερος της ουσιας και διειλεν αυτοις τον βιον.και μετ ου πολλας ημερας συναγαγων απαντα ο νεωτερος υιος απεδημησεν εις χωραν μακραν και εκει διεσκορπισεν την ουσιαν αυτου ζων ασωτως.δαπανησαντος δε αυτου παντα εγενετο λιμος ισχυρος κατα την χωραν εκεινην και αυτος ηρξατο υστερεισθαι.και πορευθεις εκολληθη ενι των πολιτων της χωρας εκεινης και επεμψεν αυτον εις τους αγρους αυτου βοσκειν χοιρους.και επεθυμει γεμισαι την κοιλιαν αυτου απο των κερατιων ων ησθιον οι χοιροι και ουδεις εδιδου αυτω.εις εαυτον δε ελθων ειπε ποσοι μισθιοι του πατρος μου περισσευουσιν αρτων εγω δε λιμω απολλυμαι.αναστας πορευσομαι προς τον πατερα μου και ερω αυτω πατερ ημαρτον εις τον ουρανον και ενωπιον σου.και ουκετι ειμι αξιος κληθηναι υιος σου ποιησον με ως ενα των μισθιων σου.και αναστας ηλθε προς τον πατερα εαυτου ετι δε αυτου μακραν απεχοντος ειδεν αυτον ο πατηρ αυτου και εσπλαγχνισθη και δραμων επεπεσεν επι τον τραχηλον αυτου και κατεφιλησεν αυτον.ειπε δε αυτω ο υιος πατερ ημαρτον εις τον ουρανον και ενωπιον σου και ουκετι ειμι αξιος κληθηναι υιος σου.ειπε δε ο πατηρ προς τους δουλους αυτου εξενεγκατε την στολην την πρωτην και ενδυσατε αυτον και δοτε δακτυλιον εις την χειρα αυτου και υποδηματα εις τους ποδας.και ενεγκαντες τον μοσχον (βούς) τον σιτευτον θυσατε και φαγοντες ευφρανθωμεν.οτι ουτος ο υιος μου νεκρος ην και ανεζησε και απολωλως ην και ευρεθη και ηρξαντο ευφραινεσθαι. ην δε ο υιος αυτου ο πρεσβυτερος εν αγρω και ως ερχομενος ηγγισε τη οικια ηκουσε συμφωνιας και χορων. και προσκαλεσαμενος ενα των παιδων { αυτου}{ } επυνθανετο τι ειη ταυτα.ο δε ειπεν αυτω οτι ο αδελφος σου ηκει και εθυσεν ο πατηρ σου τον μοσχον τον σιτευτον οτι υγιαινοντα αυτον απελαβεν.ωργισθη δε και ουκ ηθελεν εισελθειν ο ουν πατηρ αυτου εξελθων παρεκαλει αυτον.ο δε αποκριθεις ειπε τω πατρι ιδου τοσαυτα ετη δουλευω σοι και ουδεποτε εντολην σου παρηλθον και εμοι ουδεποτε εδωκας εριφον ινα μετα των φιλων μου ευφρανθω.οτε δε ο υιος σου ουτος ο καταφαγων σου τον βιον μετα πορνων ηλθεν εθυσας αυτω τον μοσχον τον σιτευτον.ο δε ειπεν αυτω τεκνον συ παντοτε μετ εμου ει και παντα τα εμα σα εστιν.ευφρανθηναι δε και χαρηναι εδει οτι ο αδελφος σου ουτος νεκρος ην και ανεζησε και απολωλως ην και ευρεθη).
συνεπώς, ο άνθρωπος, κάθε άνθρωπος, οφείλει-έχει ΧΡΕΟΣ ελεύθερα-θεληματικά-ενσυνείδητα να γνωρίζει-(αναγινωσκων) εφαρμόζει-(ακούων) και πράττει (τηρών) τις εντολές-αλήθεια των τρειών διαθηκών του θεού διότι μόνον μέσα απο αυτές θα μπορέσει να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΔΕΛΦΟΣ-ΙΣΑΓΓΕΛΟΣ δηλαδή συνεργάτης του θεού στον κόσμο και τιουτοτρόπως να εκπληρώσει (ΤΗΝ ΥΠΟ-ΧΡΕΩΣΗ) το πεπρωμένο-προωρισμό-αποστολή-έργο του (ΥΠΟ-ΧΡΕΟΣ) (και να αφίσει κατα μέρος την ωραία και χαρισματική προσωπικότητα και το τεράστιο εγώ του !! διότι αυτό-ά θα του εξασφαλίσουν φυλακή και κόλαση).
ΑΝΘΡΩΠΟΣ=(κυριαρχημένος υπο του νόμου) σημαίνει τηρητής του νόμου του θεού που λέει ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ (δεκάλογο) ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΑΔΕΛΦΟΣ=(κοινωνός-συμμέτοχος της αγάπης θεού) σημαίνει ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ-ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ.
ΙΣΑΓΓΕΛΟΣ=(κύριος εαυτού-ελεύθερος-αληθινός) σημαίνει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΝΕΥΜΑ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΓΗ, τέλειος, υπηρέτης της αγάπης και σοφίας και του έργου του θεού, φορέας του λόγου και του αγίου πνεύματος του θεού (ανθρωπόθεος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.