Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

παιδεία-4

ΠΑΝΑΓΙΑ: η ρίζα-δένδρον ΙΕΣΣΑΙ
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
ΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΜΜΜΜ
ΠΑΙΔΕΙΑ=παίδευση-προετοιμασία για την μύηση=προμύησις-αφύπνιση
ΜΥΗΣΗ=ετοιμασία για την μύηση-αλήθεια=ανάσταση

ΠΑΙΔΕΙΑ=σπόρος σίτου που σπείρεται-φυτρώνει-μεγαλώνει
ΜΥΗΣΗ=στάχυς σίτου που ωριμάζει-καρποφορεί

ΠΑΙΔΕΙΑ=παρασκευή υλικών άρτου(άλεσις σίτου/αλεύρι--ζύμη-νερό-αλάτι)
ΜΥΗΣΗ=ψήσιμο άρτου-χορτασμός πεινώντων ανθρώπων

ΠΑΙΔΕΙΑ=καθαρισμός-καλλιέργεια γης-φύτευμα αμπέλου-πότισμα
ΜΥΗΣΗ=κλάδεμα-μάζεμα σταφυλιών-παραγωγή οίνου. κλπ.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/75/The_Scientific_Universe.png
(προσωπικότητα) ΠΑΙΔΕΙΑ-ΜΥΗΣΙΣ (απρόσωπον):
(εξωτερικός-ΑΝΘΡΩΠΟΣ-εσωτερικός)
(υλοδιανοητικός-ψυχοπνευματικός)

ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ι

Ι
       ΙΑΤΡΙΚΗ------ΑΝΘΡΩΠΟΓΝΩΣΙΑ-------ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ
Ι
Ι
ΧΗΜΕΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ι
Ι
       ΓΕΩΛΟΓΙΑ------ΑΝΘΡΩΠΟΣΟΦΙΑ-------ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ι
Ι
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Ι
Ι
                  ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ---ΘΕΑΤΡΟ----ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ            
Ι
Ι
ΛΟΓΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ

ΘΕΟΠΑΙΔΕΙΑ
Ι
Ι
ΑΡΙΘΜΟΙ---ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ--ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ι
Ι
ΘΡΗΣΚΕΙΑ


ΗΛΙΟΣ
Ι
Ι
             ΓΑΙΑ---ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ--ΦΥΣΗ            
Ι
Ι
ΣΕΛΗΝΗ

ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Ι
Ι
             ΠΟΛΙΤΗΣ---ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ--ΠΟΛΙΣ            
Ι
Ι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Ι
Ι
             ΕΡΓΑΣΙΑ---ΑΝΑΓΚΗ----ΣΟΦΙΑ              
Ι
Ι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΑΡΕΤΗ
Ι
Ι
             ΤΕΧΝΙΚΗ---ΤΕΧΝΗ---ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ         
Ι
Ι
ΗΘΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΜΥΗΣΗ
ΑΓΑΠΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΩΦΙΑ

ο ανθρωπος είναι:
αμιγώς δισύνθετο πνεύμα
καλού-κακού
Ι
Ι
     ύλη/σώμα-4-----Ανθρωπος-------νούς/διάνοια
δισύνθετο εγώ
Ι
Ι
  ψυχή

ο καθημερινά (αυτο-μυούμενος) ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ οφείλει:
ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΚΟΥ-πάθη-ελαττώματα
ΤΑΦΗ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΚΟΥ-κακοτήτων-ελαττωμάτων
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΚΟΥ-ΕΓΩ(ψυχής)-ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ μετουσιωμένου σε καλό
ΑΝΑΛΗΨΗ-ΘΕΩΣΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

το κακόν-εγώ στον άνθρωπο(ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ- ξεσκεπάζεται)= αναλήθεια-αδικία-πλάνη (ψεύδος-βία-κλοπή) (φλυαρία-υποκρισία-μίσος-αδιαφορία-αλλαζονεία-εχθρότητα-δόλος-πονηρία-πειρασμός κλπ)
το καλόν-πνεύμα στον άνθρωπο(ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ- αποκαλύπτεται) =αλήθεια-αγάπη-σοφία (ελευθερία-δικαιοσύνη-ένωση) (πίστις στον θεό-υπομονή-σιωπή-ταπεινοφροσύνη-συγχωρητικότητα-αλληλεγγύη-συμπάθεια-βοήθεια προς τον πλησίον-συνάνθρωπο κλπ).

η ΠΑΙΔΕΙΑ οφείλει να προετοιμάσει-εν τέλει- τον άνθρωπο για την ώρα της μυήσεως του στην αλήθεια (πέρα απο το ότι θα τον καταρτήσει και καταστήσει επιστήμονα-φιλόσοφο στην ζωή και την κοινωνία) .
η ΜΥΗΣΗ οφείλει να ετοιμάσει τον άνθρωπο για την ώρα της συνάντησης του με την αλήθεια δηλαδή να του δώσει όλη την αλήθεια-αγάπη-σωφία ώστε αυτός να ανορθωθεί-αναστηθεί ηθικά στην αγάπη και να υψωθεί-εμβαθύνει πνευματικά στην σωφία και τιουτοτρόπως να οδηγηθεί στην εν αληθεία ολοκληρωτική μεταμόρφωση του και την υπηρέτηση του έργου της αποστολής του στην κοινωνία-ζωή-ανθρωπότητα .
ο άνθρωπος μπορεί να γίνει

 Πιστός-Αληθινός
Ι
Ι
υπομένων----ταπεινοών-----μετανοών  
Ι
Ι
Αγαπών-Συγχωρών

ανάληψις
(άνοδος προς τον πατέρα)
Ι
Ι
σταύρωσις--εσταυρωμένος--ταφή          
             (ύψωση ουρανό) (πάσχει-πονάει) (ενταφιασμός υπό την γη)
Ι
Ι
ανάστασις
(κάθοδος στον άδη-νίκη επί του θανάτου)
(έξοδος απο τον τάφο)

ανάληψη-θέωση
πνευματικά του πνεύματος
Ι
Ι
σταύρωση-------νίκη επί του-----------ταφή
        παθών&ελαττωμάτων---κακού-εγω-ϊσμού--αλαζονείας&πλάνης           
Ι
Ι
ανάσταση-αναγέννηση
ηθικά της ψυχής 

συνεπώς η σταύρωση δεν μπορει να είναι απλά και μόνον η δική μου ΠΑΡΟΥΣΙΑ-παράστασις στην υπο της εκκλησίας αναπαράσταση της σταύρωσης ιησού (που και αυτό έχει την αξία του) κλπ. αλλά βασικά και ουσιαστικά θα πρέπει να είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ-ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΟΡΕΥΣΗ ΜΟΥ μέσα στην ζωή και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ της αποδοχής και του αγώνα της ΑΥΤΟ-ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΜΟΥ, δηλαδή της ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ-καταστολής-περιστολής-περιορισμού των παθών ελαττωμάτων-κακοτήτων μου (να πάψω να εκμεταλλεύομαι-βιάζω-αδικώ-παραπλανώ ανθρώπους, να σταματήσω να ψεύδομαι- να κλέβω-να εξαπατώ-να πειράζω-χλευάζω, να καταργήσω την πονηρία-υποκρισία-αυτοπροβολή-κοσμική και άσωτη ζωή κλπ). ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ (η αληθινή κυριολεκτική ΥΨΗΛΗ μύηση-αλήθεια) όπως παραδειγματικά- βιωματικά- έμπρακτα έδειξε-αποκάλυψε ο ιησούς χριστός για τον άνθρωπο-ανθρωπότητα της γης και αυτός είναι κατα δήλωση του θεού Λόγου: "η οδός και η αλήθεια και η ζωή".

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ήταν αναμάρτητος ως άνθρωπος δηλαδή δεν έπραξε συνειδητά το κακό στον κόσμο (παρότι ως δισύνθετος άνθρωπος το είχε μέσα του- όπως επίσης κατεξαίρεση είχε και πνεύμα ΑΓΙΟ θεού-ήταν θεός που κατήλθε και έλαβε την μορφή άνθρωπος-θεάνθρωπος και όχι ένα πνεύμα κοσμικό-αμιγώς ΔΙΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ (κύκλος κόσμος) στο οποίο υπάγωνται όλα τα ανθρώπινα όντα-πνεύματα(1-θεϊκό πνεύμα 2-ουράνιο πνεύμα 3-ανθρώπινο πνεύμα 4-πνεύμα κοσμικής δημιουργίας κλπ).

ο ιησούς χριστός σταυρώθηκε άδικα αλλά δια του τρόπου αυτού έδειξε τον δρόμο της πνευματικής-ψυχικής σωτηρίας του ανθρώπου. (λουκ: Δ 18 πνευμα κυριου επ εμε ου ενεκεν εχρισεν με ευαγγελιζεσθαι πτωχοις απεσταλκεν με ιασασθαι τους συντετριμμενους την καρδιαν κηρυξαι αιχμαλωτοις αφεσιν και τυφλοις αναβλεψιν αποστειλαι τεθραυσμενους εν αφεσει19 κηρυξαι ενιαυτον κυριου δεκτον). Είπε στον κάθε άνθρωπο ο ιησούς χριστός: ιωα. Γ: 14 καὶ καθὼς Μωϋσῆς ὕψωσε τὸν ὄφιν ἐν τῇ ἐρήμῳ, οὕτως ὑψωθῆναι δεῖ τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου15 ἵνα πᾶς ὁ πιστεύων εἰς αὐτὸν μὴ ἀπόληται, ἀλλ' ἔχῃ ζωὴν αἰώνιον.......19 αὕτη δέ ἐστιν ἡ κρίσις, ὅτι τὸ φῶς ἐλήλυθεν εἰς τὸν κόσμον, καὶ ἠγάπησαν οἱ ἄνθρωποι μᾶλλον τὸ σκότος ἢ τὸ φῶς· ἦν γὰρ πονηρὰ αὐτῶν τὰ ἔργα. 20 πᾶς γὰρ ὁ φαῦλα πράσσων μισεῖ τὸ φῶς καὶ οὐκ ἔρχεται πρὸς τὸ φῶς, ἵνα μὴ ἐλεγχθῇ τὰ ἔργα αὐτοῦ·  21 ὁ δὲ ποιῶν τὴν ἀλήθειαν ἔρχεται πρὸς τὸ φῶς, ἵνα φανερωθῇ αὐτοῦ τὰ ἔργα, ὅτι ἐν Θεῷ ἐστιν εἰργασμένα. (λουκ.ΙΗ:ὅτι πᾶς ὁ ὑψῶν ἑαυτὸν ταπεινωθήσεται, ὁ δὲ ταπεινῶν ἑαυτὸν ὑψωθήσεται).

ο εγωϊσμός μας υψώνει κοσμικά- μας καταγκρεμμίζει ψυχο-πνευματικά
η ταπεινοφροσύνη μας καταβαραθρώνει κοσμικά- μας ανυψώνει ψυχο-πνευματικά

ομοίως και η αλαζονεία
ομοίως και η αδικία
ομοίως και η ασωτεία-κραιπάλη
ομοίως και η παραπλάνηση των άλλων
ομοίως και η αυτοπροβολή κλπ κλπ


η σταύρωση (παθών-ελαττωμάτων) σκοπεί στην ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΑΣ ηθικά σε αγάπη και πνευματικά σε πνευματική σωφία. δεν φτάνει κανείς στην σταύρωση μέσα απο βια-σύνη ή φλυαρία ή αλαζονεία-εγωϊσμό-πάθη-ελαττώματα κλπ αλλά μέσα απο τον ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ-ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΩ-ΪΣΤΙΚΟΥ και ΑΥΤΟ- ΠΡΟΒΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΥ-ΑΝΑΛΗΘΟΥΣ ΚΑΚΟΥ ΤΟΥ. αυτό απαιτεί-χρειάζεται ΑΓΑΠΗ και όχι ΔΙΑ-ΜΑΧΗ ή ΠΟΛΕΜΟ ΑΓΡΙΟ-ΘΗΡΙΩΔΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ (υλικό ή ψυχικό ή διανοητικό-πνευματικό) . τουναντίον ο πόλεμος του κακού-προς το κακόν θα επιφέρει κακόν και όχι καλόν! δεν πολεμιέται το κακόν με το κακόν αλλά με το καλόν δηλαδή το καλόν ΑΜΥΝΕΤΑΙ-ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΝ, αποφεύγει το κακόν και τον δρόμο του κακού αλλά όταν χρειασθεί να το αντιμετωπίσει-ως κακή επίθεση προς τον ίδιο ή τον συνάνθρωπο του τότε τραβάει με τόλμη-θάρρος-ανδρεία-δυναμισμό το πνευματικό-ψυχικό-υλικό ξίφος-μάχαιρα-ρομφαία και το κατανικά, όχι με μίσος αλλά συμπάθεια-υπομονή-λύπη εκπληρώνοντας το καθήκον της προστασίας του εαυτού και του συνανθρώπου ή της προστασίας του έργου του θεού.

υπομονή=σημαίνει αγάπη προς το ίδιο το κακό πνεύμα- με σκοπό την μετάνοια-μετουσίωση του σε καλό πνεύμα και εν τέλει επιστροφή του στην τάξη του καλού-θεού
συγχώρεση= σημαίνει αγάπη προς τον κακό-εχθρό συνάνθρωπο ο οποίος δεσμέυεται-είναι αλυσοδεμένος ψυχικά απο το μίσος και την εχθρότητα του δικού του κακού κλπ κλπ.

έτσι μετουσιούται το κακο μας-κακό του συνανθρώπου-κακό του κόσμου κλπ. με την αγάπη που το αλλάζει μεταλλάζει μεταμορφώνει μετουσιώνει και την σοφία η οποία (μας δείχνει τα μεσα και τον τρόπο) μας φρουρεί-προσέχει-προστατεύει-μας βοηθάει στην διάκριση και διαχωρισμό του καλού απο το κακό κλπ.
η αλήθεια-πνεύμα-διδαχή της ιδέας της ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ:
(ΣΤΑΥΡΩΣΗ: εξορισμού εμπεριέχει την Σ=σταύρωση και την Τ=ταφή και την Α=ανάσταση του εσταυρωμένου ανθρώπου-μαθητή-μύστη όπως και την ανακαιφαλαίωση του έργου του και του οφειλόμενου έργου του ανθρώπου:«Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι» (Λούκ. 23,34). ). 

ΣΤΑ-υρωσις (η οδός σε ολόκληρη την ζωή-βίο)
Σ=Σ-ταύρωση (ενόσω ζη στον κόσμο του κακού του)
Τ=Τ-αφή (θάνατος του κακού-εγώ-ψυχής του)
Α=Α-νάσταση (του μετουσιωμένου-μεταμορφωμένου κακού-εαυτού του)
  • ΑΙΡΩ-ΚΟΥΒΑΛΩ-ΣΗΚΩΝΩ ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ
  • ΕΝ-ΤΑΦΙΑΖΩ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ-ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ
  • ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ/ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΥ
στα-ΥΡΩ-σις (η αλήθεια στην καθημερινότητα-την κάθε στιγμή-συνθήκη)
Υ=Υ-πομονή είναι η αρετή-η δοκιμασία στο σώμα-ζωή του εσταυρωμένου
Ρ=Ρ-ωμαλαιότητα η δοκιμασία στην διάνοια του εσταυρωμένου-το να μπορέσει αυτός με ρωμαλαιότητα αφενός να θέσει το χαλινάρι στίς άστοχες-επιπόλαιες-ανόητες σκέψεις της διανοίας (εκκρεμές της διανοίας) και αφετέρου το να μπορέσει να κάνει δυναμικά την ΥΠΑΓΩΓΗ του νοός του στο μέσα του πνεύμα του-πνεύμα του θεού (σταθεροποίηση-πνευματοποίηση της διανοίας).
Ω=Ω-ραιότητα ψυχής στην στάση-συμπεριφορά-έκφραση συναισθημάτων-λόγων του εσταυρωμένου ανθρώπου-μαθητή .
  • ΥΠΟΜΕΝΩ ΥΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ-ΜΟΥ
  • ΕΝΕΡΓΩ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΡΩΜΑΛΕΩΣ
  • ΕΚΦΡΑΖΩ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ
σταυρω-ΣΙΣ (η ζωή-έργο ζωής)
Σ=Σ-υγχώρεση (άφεση) σταυρωτών-ανθρώπων του κακού (πάτερ άφες αυτοίς..)
Ι=Ί-σχυσ-η ισχυροποίηση (κατ-ίσχυση) έναντι του κακού-του εαυτού-κόσμου-συνανθρώπων (δια της πίστεως-αλήθειας-αγάπης θεού: άγιος ο θεός άγιος ισχυρός...)
Σ=Σ-ύνεση και σιωπή (σοφία-σωφία=αυτο-φρούρηση) έναντι της αντιμετώπισης του κακού-προβλημάτων-δυστυχίας και εσωτερική ανάταση-λόγος προς τον μόνο δυνατό να βοηθήσει-ενισχύσει-ενδυναμώσει-δώσει δύναμη-λύση-ελευθέρωση εκ των κακών-ασθενειών-ταλαιπωριών, τον θεό.
  • ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ(αγαπάτε τους εχθρούς υμών)
  • ΙΣΧΥΩ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ-ΜΟΥ (ισχύς-αληθείας)
  • ΣΙΩΠΩ ΣΥΝΕΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ-ΜΟΥ(αυτο-φρούρηση-προσέχω το κακό-μου) 
3-ΣΤΑ-3-ΥΡΩ-3-ΣΙΣ :
ΠΑΤΗΡ-ΠΝΕΥΜΑ-ΛΟΓΟΣ :
ΠΑΤΗΡ= Σ_Τ_Α (Σ-ταύρωση Τ-αφή Α-νάστασις)
Σ= ΣΟΦΙΑ
Τ= ΤΕΛΕΙΟΝ=ΠΑΤΗΡ-ΑΛΗΘΕΙΑ
Α= ΑΓΑΠΗ

ΠΝΕΥΜΑ=Υ_Ρ_Ω (Υ-δροχόος Ρ=17=153=υδροχόος Ω=ωμέγα διαθήκη-εποχή-σύνοδος των 7 πλανητών του 1962 που άνοιξαν την εποχή του ΑΓ. Πνεύματος-Παρακλήτου.
Υ= ΥΠΟΜΟΝΗ
Ρ= ΡΩΜΑΛΑΙΟΤΗΤΑ
Ω= ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΛΟΓΟΣ=Σ_Ι_Σ (Σ-ωτήρ Ι-ησούΣ Σ-υμπαντος)(Σ-ωτήρ Ι-χ-θ-υ-Σ)
Σ= ΣΥΓΧΩΡΕΣΙΣ
Ι= ΙΣΧΥΣ (κατ-ίσχυση-ισχυροποίηση)(ΙΧ-ΘΥΣ)
Σ= ΣΙΩΠΗ (σύνεση-σοφία) (Σιγή Ιχθύος)

ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ=144=12 Χ 12 ( εκπληρώνει το σύνολο του έργου του Εσταυρώμένου)
ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ=144=9 ΚΑΙ 9 ΓΡΑΜΜΑΤΑ (16Χ9=144)
9=ΜΥΗΤΙΚΟΝ ΕΝΝΕΑΔΙΚΟΝ-ΥΪΚΟΝ/ΘΥΓΑΤΡΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ

ΣΑΥ-ΡΩ-Σ-Ι-Σ
Σ=SSS=ΣΟΦΙΑ-ΣΩΦΙΑ-σοφία (τριπλή σοφία=σιός-σωτήρ)
Τ=ΣΤΑΥΡΟΣ-Τ.Α.Υ (τάξη τελεία υιού-ανθρώπου) 
Ρ=ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ υιός του ανθρώπου

A_Ω=ΧΡΙΣΤΟΣ Λόγος=Υ-ός του Θεού-Σωτήρ ανθρωπότητας
Ι=ΙΗΣΟΥΣ (Ι=9 αριθμοί-όλες οι αρετές σε ΙΣ-χύ)
Click to view full size image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.