Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Προσέχειν και Προσεύχειν-2015


(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
το έτος 2015= το 15ο έτος του 21ου αιώνα της 3ης χιλιετίας μ.χ.
το Ο-μικρον αντιστοιχεί στο 15ο γράμμα της ελληνικής ΑΒ και είναι το 5ο φωνήεν απο τα επτά (Α_Ε_Η_Ι_Ο_Υ_Ω). το Ο-μικρον αντιστοιχεί στον άνθρωπο, στην έδρα του όντος-εγώ την ΨΥΧΗ-είναι (είναι κυριολεκτικά η καρδιά του πενταθρώπου-όντος, που απο εκεί εκφράζονται : ματθ.ΙΕ-18 "τὰ δὲ ἐκπορευόμενα ἐκ τοῦ στόματος ἐκ τῆς καρδίας ἐξέρχεται, κἀκεῖνα κοινοῖ τὸν ἄνθρωπον. 19 ἐκ γὰρ τῆς καρδίας ἐξέρχονται 1-διαλογισμοὶ πονηροί, 2-φόνοι, 3-μοιχεῖαι, 4-πορνεῖαι, 5-κλοπαί, 6-ψευδομαρτυρίαι, 7-βλασφημίαι. 20 ταῦτά ἐστι τὰ κοινοῦντα τὸν ἄνθρωπον· τὸ δὲ ἀνίπτοις χερσὶ φαγεῖν οὐ κοινοῖ τὸν ἄνθρωπον").

το Ο-μικρον αντιστοιχεί στην πολιτεία (ελληνικό κράτος-ελληνική δημοκρατία), στην ΒΟΥΛΗ (και την πλατεία συντάγματος-αφού εκεί είναι η βουλή των ελλήνων) η οποία είναι η έδρα όλων των αποφάσεων που αφορούν τους έλληνες-την κοινωνία-θεσμούς-οργανωμένη πολιτεία (η ψυχή της πολιτείας και του λαού-και οι αντιπρόσωποι του λαού).

το Ω-μέγα είναι το πνεύμα του θεού στον άνθρωπο και το ο-μικρον είναι το ίδιο το ον, η ψυχή του, γιαυτό και πάντοτε η πρόνοια του ανθρώπου υπήρξε το εντός του πνεύμα του θεού το οποίο εμψυχώνει την ψυχή-ον ώστε να γίνεται άφοβη και δυνατή για να ενεργεί άθλους και κατορθώματα νικώντας τα τέρατα, την άγνοια, τον φόβο, την αδικία αλλά και κατατροπώνοντας μεγάλους αντιπάλους οι οποίοι φαντάζουν ισχυροί και ανίκητοι-άτρωτοι (αλέξανδρος/λεωνίδας- πέρσες).(σε αυτό το Ω-μέγα θα χρειασθεί όλοι να προστρέξουμε με ταπεινότητα και πίστη-ελπίδα του καλού και της νίκης) .

το 2015 η καρδιά και η βουλή των ελλήνων θα πληγωθεί (πάντοτε προηγείται η θυσία-σταύρωση πριν την ανάσταση- και χωρίς θυσία-αυτοθυσία δεν γίνεται ανάσταση) και η πλατεία συντάγματος θα είναι σε διαρκή οργή και αναταραχή (εξαιτίας του κατεστημένου κακού-των ανθ-ελλήνων με την βοήθεια και των "αλληλέγγυων"). (δεν ξεχνάμαι όμως τις τόσες ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΕΣ θυσίες μας με τον σαμαροβενιζέλο χωρίς να δούμε ξημέρωμα παρα μονάχα προστασία και θεραπεία των δικών τους ανθρώπων σε βάρος όλου του ΦΤΩΧΟΥ λαού και φτωχοποίηση των υπολοίπων. αυτή την κατάσταση της χώρας μόνο δαίμονες του κακού θα μπορούσαν να μας φέρουν! αμφιβάλλετε ; ή φταίει ο τσίπρας που δεν συμπράττει με τους σαθρούς-διεφθαρμένους-ψεύτες-κλέφτες-καθεστωτικούς πασόκους και ΝεοΔημοκόπους του ΠΟΛΑΝσκι ;). ας θυμόμαστε πάντοτε ότι :
  1. είμαστε έλληνες και όχι δούλοι-βάρβαροι (καιρός είναι να σηκώσει κάποιος το ανάστημα του ώστε να συμπαραταχθεί και ο λαός)
  2. οτι ενωμένοι---για το καλό της πατρίδος και χάριν της τεράστιας παρακαταθήκης-κληρονομιάς που κουβαλάμε--- γινόμαστε νικητές, ενώ διασπασμένοι ηττώμεθα πάντοτε, τραγικά (συνεργασία και ένωση με το καλόν όχι παραφύσιν "ένωση" με τα στουρνάρια !)
  3. ότι είναι καιρός να επέλθει η αναγκαία και επωφελής για την χωρα και τον λαό αλλαγή της διακυβένησης και της πολιτικής και διοικητικής νοοτροπίας των ελληνων.
καλή και ευλογημένη χρονιά, χωρίς ενθουσιασμούς και τραλαλά αλλά με προσοχή, λίγα λόγια και σε διαρκή ανάταση, κρούοντας πάντοτε την θύρα της ανάστασης, ψυχής και ζωής. σημ: το ότι θα χάσετε κύριοι σαμαροβενιζέλοι είναι βέβαιον, απομένει το μετά ταύτα δηλαδή το (αν) να επέλθει η πλήρης μεταστροφή σας και υποστήριξη του έργου της νέας κυβέρνησης. (σε αντίθετη περίπτωση θα υποστείτε ηθικοπνευματικά και υλικά τα χειρότερα, ο ηθικός νόμος είναι αδήρητος και καταπέλτης και δεν επηρρεάζεται ή εξαρτάται απο επιθυμίες ανθρώπων αλλά κατευθύνεται απο το πνεύμα της αληθείας και πάντοτε προς όφελος της δημιουργίας και του ανθρώπου, θα πρέπει όμως ο άνθρωπος, ο παραβάτης, να γνωρίζει ότι την επι τω κακώ ανταπόδοση των πράξεων του δεν διενεργεί ο ηθικός νόμος ή ο θεός αλλά το κακό και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας θεού κακού ανθρώπου) .
ΑΑ
ΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.