Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014

(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
(δες και)
2017 χρόνια μετά και το μύνημα δεν παρεδόθη! αντί του αγαπάτε αλλήλους μισήσαμε αλλήλους και αντί του αγαπάτε τους εχθρούς υμών πολεμήσαμε τους εχθρούς αλλά και τους υποτιθέμενους εχθρούς μας. Τώρα ήρθε η τιμωρία και η νέα εντολή: παρέχετε πάντα πρός πάντας ! τίποτα δηλαδή δικό σας μην κρατάτε και υπαγωγή νοός πνεύματι, δηλαδή εξαφανισθείτε ως οντότητες- ατομικές προσωπικότητες του κόσμου, γίνετε πνεύματα τέλεια, ισαγγελικά. Αυτός είναι ο Θεός, ο Ηλιος, ο Ουρανός, σταθερά παρεχόμενος επι δικαίους και αδίκους, επι πιστούς και πολέμιους, επι αυτοθυσιαζόμενους χάριν του έργου του και εχθρούς και ενάντιους του έργου του .

ΑγΑπΑτε= ΑΑΑ= 3 Α (η εντολή του θεού=3) + γ-π-τ-ε= 4 γρ. (προς τον άνθρωπο=4) = 7 γρ. (ο νόμος που διέπει το έργο θεού-ανθρώπου) .
α-γ-α-π-α-τ-ε=ε-π-τ-ά Α (ο νόμος της δικαιοσύνης-7 πνεύματα του θεού) + γα=γη (στην γη) . ΕΠΤΑ=7 +  Γ_Α_Α= Γ=3 (3χ1=ΑΑΑ) + 2Α (ΑΑ) = 5 Α (άνθρωπος). 

3 Α= ΑΑΑ=ΑγαθόςΑγιοςΑγνός=(ο θεός) =τριαδικόν ΟΝ
ΕΠΤΑ= 7 + ΠΕΝΤΕ=5Α = 12 μονάδες=12 Α ( 7+5= 12) = οικουμενικό-συμπαντικό έργο (12 μαθητές-προφήτες)
αΛΛήΛους= ΛΛΛ=3 Λ + α-η-ο-υ-ς=5 γρ= 8 γράμματα
8=αρμονία
Λ=λόγος και 3 Λ= τριαδικός ΛΟΓΟΣ=ΘΕΟΣ (εν αρχή ην ο ΛΟΓΟΣ και ο ΛΟΓΟΣ ήν προς τον θεον και θεός ην ο ΛΟΓΟΣ)
Α-ηούς= ο Α-στέρας της Ηούς=Α-φροδίτη-Εωσφόρος (αυγερινός)= είναι ο Αστήρ ο Πρωϊνός= ο Υιός Δαβίδ= ο χριστός ο οποίος στο όνομα που έλαβε ως ΙΗΣΟΥΣ= ΥΙΟΣ ΗΟΥΣ.

3ΑΑΑ + 3 ΛΛΛ = 3 ΑΛ_ΑΛ_ΑΛ= τριπλή-τριαδική ΑΛήθεια (το ΑΛφα και το ΩΜέγα που συγκροτούν την συμπαντική ΑΛυσο των πνευματικών όντων-πνευμάτων).

αγαπάτε= 7+5=12=οικουμένη-ανθρωπότητα-όλοι οι άνθρωποι
αλλήλους= τριαδικός ΛΛΛ-όγος Α-στήρ ΗΟΥΣ (υιός ηούς= ο ιησούς χριστός)

5= ο άνθρωπος-εγώ=το πλασματικόν αυθύπαρκτον ενδογενώς πνευματικώς δισύνθετον (διπλούν) ον-πνεύμα-εγώ , αυτό-αυτή είναι η κατάσταση στην οποία ευρίσκεσαι άνθρωπε του κόσμου-γης, Η ΔΙΣΥΝΘΕΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ .
7=νόμος ανταπόδοσης=δικαιοσύνης= μήν αδικείτε ο ένας τον άλλο αλλά αγαπάτε ο ένας τον άλλο (οι άνθρωποι μεταξύ σας, διότι αδικώντας σας ανταποδίδεται κακόν στο κακό που διαπράττετε και καλόν στο καλό που ενεργείτε, συνεπώς αποφεύγετε και αποκρούετε το κακόν και προτιμάτε να επιλέγετε το καλόν ακόμα και αν μέσα απο την επιλογή αυτή θα υποστείτε αυτο-θυσίαν .

Λ= λόγος Αλήθειας
Λ=λόγος Σοφίας
Λ=λόγος Αγάπης 

Αυτό ήταν και αυτό εξέφρασε ο ιησους χριστός= ο αληθινός ΕΩΣ-ΦΟΡΟΣ, ο αστήρ ο πρωϊνός, το φως του αυγερινού, η θεά Αφροδίτη-Αγάπη .

ιησούς χριστός=
κατέστη κατερχόμενος ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ
μετέστη αναλαμβανόμενος ΑΝΘΡΩΠΟΘΕΟΣ

αγαπάτε αλλήλους= (το μύνημα κάθε επετείου χριστουγέννων)
άνθρωπε είσαι δυαδικό-δισύνθετο εγώ-ον-πνεύμα, μετουσίωσε το πνεύμα του κακού μέσα σου μέσα απο την αγάπη και αλληλεγγύη στον ΣΥΝόμοιο σου άνθρωπο, ενεργοποίησε τον νόμο της δικαιοσύνης υπέρ σου διαπράττοντας το καλόν: αγάπα αλλήλους, και μην αντ-ενεργοποιείς εναντίον σου τον νόμο της δικαιοσύνης με το να : μισείς αλλήλους, τουναντίον εκμηδένισε τις συνέπειες των σφαλμάτων-λαθών-εγκλημάτων σου με την : ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ-ΝΟΟΣ ΣΟΥ και την ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΟΥ, δηλαδή ΓΙΝΕ ο ΝΟΜΟΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ εσύ με την ΗΘΙΚΗ σου τελείωση εν αγάπη για να μπορέσεις να έχεις ελπίδα στην ανάσταση και την πνευματική τελειοποίηση σου εν σωφία , αυτή είναι η οδός της ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΣΥΝΘΕΤΟΤΗΤΟΣ ΣΟΥ (το να γίνεις μονοσήμαντος καλού) και της ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΟΥ (το να γίνεις και αγαπών και σοφός) .

Εκείνος , ο Ιησούς Χριστός, Τέλειος Θεός Και Ανθρωπος, ήρθε στην γη έζησε σαν άνθρωπος, μοιράστηκε τον πόνο του ανθρώπου, τον δίδαξε την αλήθεια, του άνοιξε τα μάτια, τον θεράπευσε απο τις ασθένειες και το κακό του, τον ανέστησε, δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την παραφροσύνη του κακού και την εκδικητικότητα των ανθρώπων του κακού, ανέβηκε τον γολγοθά, σταυρώθηκε και ανέστη τριήμερος χαριν των ανθρώπων, της ανθρωπότητας με μονο σκοπό και επιδίωξη να δώσει παράδειγμα και παραδειγματικά την αλήθεια της θυσίας- αυτοθυσίας- αυτοταπείνωσης, δηλαδή να αποκαλυφθεί στα μάτια την ζωή και την ψυχή του ανθρώπου η αληθινή έμπρακτη οδός της σωτηρίας του που είναι ότι αυτός είναι δισύνθετον ον-εγώ καλού και κακού πνεύματος και ότι χρήζει απλοποίησης η δισύνθετη φύση του μέσα απο την μετάνοια και συγχώρεση του εαυτού και συνανθρώπου καθώς αυτός είναι ο τρόπος μετουσίωσης και κάθαρσης-επαναφοράς του κακού το οποίο είναι ο άσωτος υιός-πνεύμα ο οποίος είναι σε πτώση και έχει χρειαν ανάστασης όπως και ο άνθρωπος που το-τον χρεώθηκε ως εργο ζωής και υπηρεσίας προς τον θεό και πατέρα τους .

αγαπάτε= 46 (η εντολή του θεού-άνωθεν)(θεός= 46)
αλλήλους= 94 +( η εκτέλεση της εντολής -κάτωθεν)(οι μαθητές=94)
σύνολο 140 (χάρις=67 + σωφία=73=140)
η χάρις= η αγάπη
σωφία= η πνευματική σοφία
λέγει ο θεός : άνθρωποι ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ
και εφόσον οι άνθρωποι δεχθούν να υπηρετήσουν την εντολή αυτή τότε λαμβάνουν το χρίσμα της αγάπης του ΜΑΘΗΤΗ ακόλουθου της αγάπης του λόγου-ιησού χριστού, δηλαδή λαμβάνουν την χάρι-πνεύμα του χριστού και την σωφία-πνεύμα του παρακλήτου (χάρις =67 πνεύμα=67) .

σας εύχομαι ΑΛ-ηθινά ΧΡιστούγεννα, δηλαδή την μεταξύ σας Αλληλέγγυο Αγάπη η οποία και συγχωρεί και οδηγεί στην μετάνοια και τέλος καθιστά εγκρατή και εδραιωμένα σταθερό τον αγαπώντα άνθρωπο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.