Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Πανόραμα Αστραπής

motzart requiem-H.F.Karajan
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

ένα μύθο θα σας πώ...

η σημαία-οφειλή χρέους του έθνους των ελλήνων
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
........μιά φορά και έναν καιρό ήταν μια μεγάλη και πλούσια χώρα την οποία όλες οι άλλες χώρες θαύμαζαν,ζήλευαν,σεβόντουσαν και προσπαθούσαν να την μιμηθούν-όταν δεν την έκλεβαν και δεν πολιορκούσαν-λήστευαν τα εδάφη της. την ονόμαζαν η βασιλεύουσα χώρα όλων των χωρών καί τον βασιλέα της ονόμαζαν βασιλέα βασιλέων . τα χρόνια περνούσαν καί λόγω της διαφθοράς των αξιωματούχων του βασιλιά η χώρα και ο λαός της άρχισαν να διαφθείρονται και να διαφθείρουν ο ένας τον άλλο με το χρήμα την φιλοδοξία καί τα ιδιοτελή συμφέροντα. οι εχθροί της χώρας επι πολλά χρόνια πουλούσαν τα προϊόντα τους στην βασιλεύουσα χώρα και κάθε φορά εξαγόραζαν τους αξιωματούχους του κράτους και τους δημόσιους λειτουργούς για να τυνχάνουν προνομιακής μεταχείρισης ως έμποροι-προμηθευτές (των εθνών). κάποια στιγμή οι έμποροι αυτοί των εθνών και της βασιλεύουσας χώρας γεμάτοι απο ζηλοφθονία και απληστία αποφάσισαν να καταλάβουν την χώρα αυτή και να υποδουλώσουν τον λαό της και να αρπάξουν τον ολόκληρο τον πλούτο της .
ετοίμασαν λοιπόν τον στρατό και τις αρμάδες τους καί άρχισαν να την πολιορκούν . όλοι οι αξιωματούχοι που είχαν επι δεκαετίες πλουτίσει παράνομα εις βάρος της βασιλεύουσας χώρας και του λαού της, άρχισαν να υποσκάπτουν την άμυνα της χώρας και του λαού προετοιμάζοντας το έδαφος για πτωση της χώρας τους και παράδοση της στους συνεταίρους τους-εχθρούς όμως του κράτους-χώρας-λαού των ελλήνων. μόνο ένας παρέμεινε πιστός στο καθήκον και το χρέος του και αποφάσισε να υπερασπιστεί την χώρα ως αξιωματούχος-βασιλιάς έναντι των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της χώρας-όπως αιώνες πρίν είχαν κάνει αντίστοιχα και οι πρόγονοι του . ο πόλεμος υπήρξε λυσσαλέος, οι λεγόμενοι σύμμαχοι της χώρας δεν προσέτρεξαν ποτέ να βοηθήσουν τουναντίον ενίσχυαν τον εχθρό με κανόνια και μπομπάρδες, υποκρινόμενοι φιλία και αλληλεγγύη η οποία όμως ποτέ δεν έφθανε......η χώρα έπεσε καί ο λαός της υποδουλώθηκε και ο βασιλιάς ακολούθησε την μοίρα-πεπρωμένο για το οποίο ήξερε ότι του ήταν δεδομένο και προκαθορισμένο . οι εχθροί αφού μοίρασαν τα λάφυρα καί αφού κόρεσαν την κτηνώδη όρεξη τους για ηδονή και πλούτο, άρχισαν να διαμοιράζουν την χώρα σε τιμάρια και να την διαφεντεύουν...έκτοτε η ιστορία...επαναλαμβάνεται ενώπιον του λαού αυτού ο οποίος με την πάροδο του χρόνου καί της λήθης η οποία τον ακολουθεί, διασταυρώθηκε μαγαρίστηκε υπέκυψε καί έκανε απο άγνοια καί φόβο καί εκβιασμό αναγκαστικά τις περισσότερες φορές αυτό που δεν ήθελε προκειμένου να επιβιώσει καί να επιβιώνει...καλά! εις βάρος καί πάλιν όλων των υπολοίπων οι οποίοι δεν ήθελαν να παρακαλέσουν ή να ενδώσουν ή να υποκύψουν στον νέο κατακτητή ...........κάποια στιγμή όμως προκηρύχθηκαν εκλογές στην συνέλευση του ελληνικού λαού με σκοπό την εκδίωξη των νεοβαρβάρων κατακτητών καί πάλι όλοι οι αξιωματούχοι του κράτους πλήν ενός μήδισαν-προσποιήθηκαν πατριωτισμό-εν τέλει όμως πρόδοσαν αφού αυτό ήταν το μόνο που γνώριζαν στην ζωή και τον βίο τους οικογενειακώς, να προδίδουν .
.......καί συνέχισαν όλοι να πορεύονται ξένοι στην χώρα τους καί απόκληροι απο το βιός και τον πολιτισμό τους, μέχρι που η παράδοση και ο μύθος λένε ότι όλοι θα λυτρωθούν: οι προδότες απο την κατάρα του πλούτου τους και οι προδομένοι απο την ευλογία της φτώχειας τους, οταν οι έλληνες θυμηθούν καί τηρήσουν ένα παλαιότερο μνημόνιο που είχε συναφθεί απο τους προγόνους τους καί τούς άρχοντες του ουρανού!
η σημαία-αποστολή των φιλικών αδελφών ελλήνων

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΣ

ο θησέας σηκώνει τον λίθο καί βρίσκει τα όπλα του πατέρα του 
τα οποία μετά χρησιμοποιεί καί εξοντώνει τούς ληστές του λαού της πατρίδος του
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Στην Αθήνα, ένας ηλικιωμένος ιερέας πέθαινε στο νοσοκομείο. Για χρόνια είχε υπηρετήσει πιστά τους ανθρώπους από την πρωτεύουσα του έθνους και ήταν γνωστός μεταξύ των εκλεγμένων αξιωματούχων. Έγνεψε στη νοσοκόμα του να έρθει κοντά. «Ναι, Πατέρα», είπε η νοσοκόμα. «Θα ήθελα πραγματικά να δω τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο πριν πεθάνω» ψιθύρισε ο ιερέας.
«Θα δω τι μπορώ να κάνω, Πατέρα», απάντησε η νοσοκόμα. Η νοσοκόμα έστειλε το αίτημα προς τους 2 αρχηγούς αλλά καί στον Αυτιά για να τους κάνει να πάνε λόγω της δημοσιότητας και περίμενε απάντηση. Σύντομα η απάντηση έφτασε. Και οι 2 μεγάλοι αρχηγοί με συγκίνηση ήσαν έτοιμοι να επισκεφθούν τον ιερέα. Όπως πήγαιναν στο νοσοκομείο, ο Βενιζέλος σχολίασε "δεν ξέρω γιατί ο γερό παπάς θέλει να μας δει, αλλά θα βοηθήσει σίγουρα τις εικόνες μας τώρα
που αντιμετωπίζουμε τον Τσίπρα, με την βοήθεια καί του Αυτιά με τα συγκινητικά σχόλια  του" καί συμφώνησαν ότι ήταν ένα καλό πράγμα. Όταν έφτασαν στο δωμάτιο του ιερέα, ο ιερέας πήρε το χέρι του Σαμαρά στο δεξί χέρι του και του Βενιζέλου στο αριστερό του. Υπήρξε σιωπή και μια γαλήνη απλώθηκε στα μάτια καί στο πρόσωπο του γέροντα.Τέλος ο Σαμαράς μίλησε. "Πατέρα μου από όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσες να καλέσεις γιατί διάλεξες εμάς να είμαστε κοντά σου καθώς πλησιάζει το τέλος σου; ο γερό-ιερέας απάντησε αργά, «έχω προσπαθήσει πάντα να ζω έχοντας σαν υπόδειγμα τον τρόπο ζωής του Κύριου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού. "Αμήν", δήλωσαν και οι 2 αρχηγοί! «Αμήν δέσποτα», φώναξε με συγκίνηση ο Αυτιάς ζουμάροντας στο πρόσωπο του παπά. Ο γερό - ιερέας συνέχισε, «ο Ιησούς πέθανε ανάμεσα σε δύο ψεύτες ληστές. Θέλω λοιπόν  να κάνω το ίδιο .. ευχαριστώ τον Κύριο που με βοήθησε καί με αξίωσε  να το πετύχω ".
υγ: το δημοσιεύω όπως ακριβώς μου το στείλανε, και συγχαρητήρια στον εμπνευστή-δημιουργό για την επιτυχημένη παρομοίωση των δύο αυτών ΥΠανθρώπων με τον χαρακρηρισμό "ληστής" δηλαδή κλέφτης και ψεύτης, διότι όλοι οι ληστές-κλέφτες όταν συλληφθούν ψεύδονται ασύστολα. έχω όμως μία μικρή αντίρρηση ως προς τους δύο συγκεκριμένους ληστές που ήταν πάνω στον σταυρό δεξια και αριστερά του ιησού, σε σχέση με τον γενικό όρο"ληστής" και ειδικώτερα με τούς δύο αυτούς πολιτικούς-ληστές, και τούτο διότι ο εκ δεξιών του χριστού ληστής, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ έστω και την τελευταία στιγμή γιαυτό καί όχι μόνον έλαβε άφεση αλλά και του ανοίχτηκε ο δρόμος-είσοδος προς τον παράδεισο.("σήμερον θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο" του είπε ο ιησούς) .
ναί αγαπητοί μου, εκεί φτάσαμε να "ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ -βενιζέλος και σαμαράς ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ -ο ελληνικός λαός" (ο ΛΑΟΣ, όχι οι ταγματασφαλίτες-χύτες-καταδότες-γερμανοπουλημένοι-πολιτικοί-πρετεντέρηδες κλπ) και φυσικά φωνάζουν-φωνασκούν κάνουν φασαρία (ως κύμβαλα αλαλάζοντα δηλαδή είναι κούφιοι-κενοί περιεχομένου άνθρωποι) γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο χρόνος τους και η εξουσία τους τελείωσε καί ότι τώρα θα βρεθούν χωρίς "πρόβατα" για να τρώνε ως "λύκοι που είναι με προβιά ποιμένα" καί ακόμα χειρότερο γιαυτούς (αυτό που τούς τρομοκρατεί) είναι ότι θα βρεθούν υπόλογοι καί υπόδικοι ως δοσίλογοι και προδότες, πέρα απο κλέφτες-ψεύτες-ληστές που ήταν και είναι (και που εξακολουθητικά παραμένουν αμετανόητοι, δηλαδή εξακολουθούν να είναι διεφθαρμένοι και να διαφθείρουν καί όλους όσους τους πιστεύουν και τούς ακολουθούν) !

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

οι γερμανικές αποζημιώσεις: το κλειδί της ελληνικής τραγωδίας

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/80/Coat_of_Arms_of_Germany.svg/461px-Coat_of_Arms_of_Germany.svg.png
 ο γερμανικός θυρεός
σύμβολο της αρπακτικότητος και της βίαιης δύναμης
που πάντοτε οι γερμανοί ενσάρκωναν στην πολύ σύγχρονη ιστορία τους
(δες και)
 μεταπολιτική ανασκολόπιση 5η
οι εχθροί της πατρίδας των ελλήνων
Νέα Δημοσκόπηση :Αριστερή Πλειοψηφία
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
 συνέλληνες, 
κάθε πράξη του ανθρώπου έχει μία πηγή=ένα αίτιο και μιά πορεία=δράση και εν τέλει καταπήγει σε ένα αποτέλεσμα=αιτιατό . ακριβώς το ίδιο-όμοιο-παρόμοιο συμβαίνει και τους λαούς-έθνη-κοινωνίες και συνολικά τις πράξεις ολοκλήρου της ανθρωπότητας=του συνόλου των γήϊνων ανθρώπων(νόμος αντ-απόδοσης καλού και κακού). το να εξιστορήσει κανείς τον ρόλο της γερμανίας ως χώρας και ως λαού απο τον 19ον αιώνα μέχρι σήμερα-αρχές 21ου αιώνα (που να πάμε ακόμα ποιό πίσω) χρειάζεται να έχει μεγάλο πνευματικό ανάστημα και ισχυρό ψυχικό σθένος (καί όχι απλώς παρατήρηση-γνώση της ιστορίας όπως είναι καταγεγραμμένη απο ιστορικούς) . πρόκειται για ένα έθνος ΣΤΥΓΝΩΝ ΜΑΝΙΑΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ οι οποίοι πάντοτε όμως διακρινόντουσαν για την φοβερή μηχανή διπλωματίας πού είχανε στημένη (απο αυτούς καί τους ομογάλακτους τους εγγλέζους πήραν τις τεχνικές διπλωματίας και παραδειγματίστηκαν και οι τούρκοι) .
1ος παγκόσμιος πόλεμος=τον προκάλεσε και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ η γερμανία
2ος παγκόσμιος πόλεμος= τον προκάλεσε καί ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ η γερμανία 
3ος παγκόσμιος πόλεμος= (αφανώς-υπογείως)= τον ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ η γερμανία 
 (ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ στην έκφραση κακού στον κόσμο μαζί με τούς εβραίους το βατικανό και τους αμερικανούς και εγγλέζους) η οποία κατάφερε ως φίδι που είναι να ξεγελάσει τους αμερικάνους καί τους συμμάχους του 2ου παγκόσμιου πολέμου,τους ρώσους-αφού τους έπεισε να την αφίσουν να επανενωθεί  καί νάτην πάλι στο προσκήνιο,ποιο δυνατή απο ποτέ έτοιμη να καταβαραθρώσει τους πάντες και να αναλάβει την παγκόσμια κυριαρχία (το περίεργο είναι πως την άφισαν να ξανασηκωθεί οι εβραίοι που τόσο κακό ο χίτλερ καί ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ είχε προξενήσει στην φυλή τους ). οι γερμανία-οι γερμανικές τράπεζες σήμερα είναι Η ΜΟΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΙΚΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ η οποία μπορεί να σταθεί σε οποιονδήποτε οικονομικό σεισμό ή πυρκαγιά και αν προκύψει στην οικουμένη . η αμερική είναι χρεοκοπημένη και παίζει τα ρέστα της για να κρατηθεί ως κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο ενώ η αλήθεια είναι ότι στέκει με ξύλινα πόδια λόγω των εβραίων (που την χρησιμοποιούν-απομυζούν μόνο για τα συμφέροντα της φυλής τους) και της υπόσκαψης του δολαρίου απο τους γερμανούς (οι οποίοι στόχο έχουν τόσο την υποδούλωση-κυριάρχηση επι της ευρώπης όσο και διάλυση της οικονομικής παντοκρατορίας των ΗΠΑ και του δολαρίου και της κυριάρχησης στις αγορές και τον κόσμο ώς η μόνη υγειής και ισχυρή οικονομία στον κόσμο). (η ιαπωνία είναι υπερ-υπερ χρεωμένη η ρωσία ζήτημα αν μπορεί να τα καταφέρει με τους εξοπλισμούς και τα νέα δεδομένα σύν η πολυδιάσπαση της προκάλεσε μόνο εχθρούς καί όχι πρώην συμμαχους και γενικά όλες οι χώρες πλην της κίνας ψυχορραγούν και κοινωνικά και οικονομικά αλλά και η κίνα έχει μύρια όσα προβλήματα με τον ίδιο τον λαό της με το νέο πλουτοκρατικό κατεστημένο με τους παραδοσιακούς εξωτερικούς της εχθρούς κλπ)
τώρα, η σχέση της γερμανίας μαζί μας-την ελλάδα και τους έλληνες είναι τριπλή: α) θέλουν εκδίκηση για το "κακό"που τούς κάναμε στον Β' παγκόσμιο πόλεμο καί εν συνεχεία με το αντάρτικο και την ελληνική αντίσταση . β) θέλουν την διάλυση της χώρας-της ελλάδα ως αυτόνομης ανεξάρτητης και κυρίαρχης χώρας-οντότητας, για να μην πληρώσουν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις και τα δάνεια και τον χρυσό που μας κλέψανε (όλα αυτά με τις πλέον συντηρητικές μετρήσεις υπερβαίνουν το χρέος της χώρας=270-300 δις ευρώ. φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει αν η χώρα αποκτήσει μηδενικό χρέος; απλά θα είναι δύσκολο να μας έχουν υπο την εξουσία τους αλλά και γιατί φοβούνται όπως και οι εβραίοι μόνον τούς έλληνες) και κυρίως όμως για να θαφτεί καθε απόδειξη για τις θηριωδίες που κανανε στην χώρα και που οι συνέπειες τους είναι ακόμη ορατές ως ανοικτές πληγές .(μην ξεχνάτε τον Κ. ΣΗΜΙΤΗ που ως πρωθυπουργός έκανε το παν για να κλείσει το θέμα υπέρ των γερμανών και την οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ως εκπροσώπους των γερμανικών συμφερόντων στην ελλάδα) .(αντίθετα ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο νεώτερος πήγε να παίξει το παιχνίδι των αμερικάνων γιαυτό τον φάγανε οι γερμανοί)( τι να πη κανείς γιαυτό τον βλάκα με περικεφαλαία τον Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τον νεώτερο, στον οποίο η νέα ιστορία θα τοποθετήσει στην θέσει του πορτραίτου του ένα κενό περιθώριο!) καί γ) η ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλο φυσικό πλούτο-γεωλογικό πλούτο αλλά και η ωραιότερη χώρα στον κόσμο για τις τζάμπα διακοπές τους . συνεπώς με ένα σπάρο δύο τρυγόνια καί κερδίζουν λεφτά και απολαμβάνουν διακοπές τζάμπα. βάλτε τώρα ότι δεν θα πληρώσουν τίποτα από όσα χρωστάνε σύν την εκδίκηση καί συν το προτεκτοράτο τους-την χώρα μας η οποία θα διευρύνει τα εδάφη και την γεωπολιτική και γεωστρατηγική της αξία . (αποδώ καταλαβαίνει κανείς πως και γιατί συστηματικά εδώ και δεκαετίες οι γερμανοί λάδωναν-διέφθειραν-εξαγόραζαν τούς προδότες έλληνες πολιτικούς-δικαστικούς-βουλευτές επιχειρηματίες κλπ, ακριβώς γιατί είχαν κάνει τα σχέδια τους πολύ ποιό πριν μας φτάσουνε εδώ που μας φέρανε σήμερα καί που να δείτε στο μέλλον αν δεν υπάρξει αντίσταση και ανακοπή των ούννων αυτών) αυτά τα ολίγα διότι τα περισσότερα δεν ωφελούν τίποτα, ακριβώς όπως σε έναν νεκρό είτε τον έχεις φονεύσει με πυροβόλο όπλο ή με μαχαίρι ή με πνιγμό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα που είναι ο θάνατος !!
 http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/opinions/article1594314.ece/BINARY/w540/rock_stars_1.jpg
ο μεγαλείτερος και ενδοξώτερος ηγέτης των γερμανών Αδόλφος Χίτλερ

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

εΣΥ ΡΙΖΑ της Αλλαγής ή της συνΑλλαγής ;

(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
συνέλληνες
"οι καιροί είναι μενετοί"
τώρα είναι η ώρα καί για την μεγάλη πολιτική αλλαγή στην χώρα μας, αλλά κυρίως για την μεγάλη απ-αλλαγή απο τα καθάρματα,του πασόκ και της Ν.Δ. απο το 1974-2012=38 χρόνια καθεστωτισμού, ανθρώπων ασήμαντων καί ξεφτιλισμένων! όλοι για την πάρτη καί τον κώλο τους και ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε την χώρα και την ιστορία του έθνους-λαού της. ηθικά καί πνευματικά εξαθλιωμένοι οι ίδιοι, φρόντισαν να λαδώσουν να βολέψουν να εξαγοράσουν (εξαθλιώσουν ηθικά και πνευματικά) το μεγαλείτερο μέρος του λαού με δανεικά χρήματα και χωρίς να του το λένε. (δηλαδή με ξένα κόλυβα απο τα οποία κλέβανε και ταυτόχρονα σκόρπιζαν ασύστολα και απρονόητα σαν να ήταν δικά τους-δίνοντας βέβαια καί την μερίδα του λέοντος στούς παρατρεχάμενους και ψίχουλα στούς μη δικούς τους (μη κομματικούς) και στο τέλος τα φόρτωσαν στο κράτος-δηλαδή τον ελληνικό λαό, λέγοντας "μαζί τα φάγαμε"και "φταίνε οι αγορές")
μην αμφιβάλλεις,μην φοβάσαι,μην τρελαίνεσαι! ότι κακό ήταν να πάθει η χώρα τόχει πάθει ανεπιστρεπτί και ανεπανόρθωτα! (καί όχι ότι λέει ο ..εφιάλτης-σκατοχοντρός γιατί έτσι τον βολεύει) καί φταίς και εσύ,φταίμε όλοι με την έννοια ότι όλοι είμαστε πολίτες αυτού του κράτους-κοινωνίας και έχουμε κοινή συνείδηση ότι είμαστε έλληνες-ΕΛΛΗΝΕΣ! (εμείς δεν τους ψηφίζαμε δίνοντας τους το "δικαίωμα"να συνεχίζουν τις κλοπές απο το κράτος και την διαφθορά του λαού; ) .
τώρα ένα μας απομένει να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε-πραγματοποιήσουμε, έστω και εάν ξέρουμε ότι αυτό μπορεί στο τέλος να μας οδηγήσει στον θάνατο, (θα είναι όντως λυτρωτικό και εξιλαστήριο-για όσους συμβεί!) και αυτό είναι να παραμείνουμε στην θέση μας που είναι η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ-Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ (όπως έκανε ο λεωνίδας-ο παλαιολόγος καί κάθε έλληνας πατριώτης κάθε φορά μεσα στην μακραίωνη ιστορία μας). 
γίνεται ένας πόλεμος (δεν το πήρες χαμπάρι ακόμα;) και σε ένα πόλεμο υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά και ασπιδοφόροι και ριψάσπιδες! εσύ με ποιούς θέλεις να είσαι ; με τούς νικητές ή τούς ριψάσπιδες ; μάθε δε ότι ΝΙΚΗΤΗΣ είναι όχι αυτός που κερδίζει την μάχη αλλά αυτός που ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ (δεν θυμάσαι τίποτα απο τον διάκο απο το μολών λαβέ απο τον καλόγερο σαμουήλ απο....) καί όχι μόνο δεν παραδίδεται αλλά περιφρονεί και τον εχθρό και τον θάνατο! (λέει να νικήσω και ας πεθάνω, τουλάχιστο η χώρα μου θα σωθεί, τα παιδιά μας θα συνεχίσουν, η φυλή μου θα επιβιώσει!) .
ευελπιστώ ό,τι η νέα κυβέρνηση (ελπίζω της αριστεράς-τώρα που γνωρίσαμε "τι ποιεί η δεξιά"!!) θα κάνει μια ειλικρινή προσπάθεια κάθαρσης, ανόρθωσης, αποκατάστασης της δικαιοσύνης και της ενότητας της κοινωνίας και με την καθιέρωση θεσμών και νοοτροπιών που να ευνοούν την εμπιστοσύνη κράτους πολιτών και πολιτών με τους συμπολίτες τους.
ψηφίστε, σας παρακαλώ, όχι με γνώμονα το δικό σας-στενό-ατομικό (κομματικό!!) συμφέρον, αλλά με γνώμονα το κοινό συλλογικό (ακομμάτιστο) συμφέρον, αυτό που ευνοεί τα πάνω να κατέβουν και τα κάτω να ανέβουν διότι ο ηθικός-πνευματικός νόμος λέει..."ὅτι πᾶς ὁ ὑψῶν ἑαυτὸν ταπεινωθήσεται καὶ ὁ ταπεινῶν ἑαυτὸν ὑψωθήσεται"(λουκ:14-11) καί αυτός ο ηθικο-πνευματικός νόμος πρωτίστως οφείλει να εφαρμόζεται σε υλικό-φυσικό καί κοινωνικό-ανθρώπινο επίπεδο,διότι εδώ-στον νόμο αυτό βρίσκεται η ισότητα-συμμετρία όσο και η έλλογη λογική και ενσυνείδηση της αληθινής δικαιοσύνης που αποτελεί την ψυχή της ζωής-αρμονίας-προόδου μιάς κοινωνίας.(χρυσή τομή ισορροπίας-αρμονίας καί ενότητας).

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.