Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ο Νέος Εφιάλτης της Ευρώπης

http://4.bp.blogspot.com/-s_g256ielqw/T3rpOuUITAI/AAAAAAAAFO4/2LL4JqcHNY0/s1600/ApjkG9SCIAEKM7F.jpg
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
http://www.ikypros.com/assets/image/imagearticle/Untitled-50321.jpg 
Haile Hitler !
δεν σε υποδέχεται ο λαός αλλά η κατοχική κυβέρνηση των ανδρείκελων ταγματασφαλιτών. αυτό το ξέρεις αλλά να ξέρεις ότι και εμείς το ξέρουμε και πάλι τα ίδια θα σας κάνουμε: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! αν ο λαός ήταν φίλος της γερμανίας και των γερμανών και της ηγεσίας τους, θα τον έβλεπες με σημαίες ελληνικές και γερμανικές να είναι στούς δρόμους και να σε χαιρετά-χαρούμενος, (καί όχι να διαμαρτύρεται έξω φρενών εναντίον σου) ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ!
ναί δεν διαφέρεις σε τίποτα απο εκείνον-που στο τέλος αυτοκτόνησε συντριμένος και κατανικημένος, ούτε βέβαια και ο λαός που κυβερνάς, λαός δολοφόνος εθνών, λαός καταστροφέας πολιτισμών, λαός αρρωστημένων υπανθρώπων. αυτούς διοικείς θηλυκέ Χίτλερ, και την ίδια μοιρα και πεπρωμένο σου επιφυλάσσεται, σκοτεινή γυναίκα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.