Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

ένα μύθο θα σας πώ...

η σημαία-οφειλή χρέους του έθνους των ελλήνων
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
........μιά φορά και έναν καιρό ήταν μια μεγάλη και πλούσια χώρα την οποία όλες οι άλλες χώρες θαύμαζαν,ζήλευαν,σεβόντουσαν και προσπαθούσαν να την μιμηθούν-όταν δεν την έκλεβαν και δεν πολιορκούσαν-λήστευαν τα εδάφη της. την ονόμαζαν η βασιλεύουσα χώρα όλων των χωρών καί τον βασιλέα της ονόμαζαν βασιλέα βασιλέων . τα χρόνια περνούσαν καί λόγω της διαφθοράς των αξιωματούχων του βασιλιά η χώρα και ο λαός της άρχισαν να διαφθείρονται και να διαφθείρουν ο ένας τον άλλο με το χρήμα την φιλοδοξία καί τα ιδιοτελή συμφέροντα. οι εχθροί της χώρας επι πολλά χρόνια πουλούσαν τα προϊόντα τους στην βασιλεύουσα χώρα και κάθε φορά εξαγόραζαν τους αξιωματούχους του κράτους και τους δημόσιους λειτουργούς για να τυνχάνουν προνομιακής μεταχείρισης ως έμποροι-προμηθευτές (των εθνών). κάποια στιγμή οι έμποροι αυτοί των εθνών και της βασιλεύουσας χώρας γεμάτοι απο ζηλοφθονία και απληστία αποφάσισαν να καταλάβουν την χώρα αυτή και να υποδουλώσουν τον λαό της και να αρπάξουν τον ολόκληρο τον πλούτο της .
ετοίμασαν λοιπόν τον στρατό και τις αρμάδες τους καί άρχισαν να την πολιορκούν . όλοι οι αξιωματούχοι που είχαν επι δεκαετίες πλουτίσει παράνομα εις βάρος της βασιλεύουσας χώρας και του λαού της, άρχισαν να υποσκάπτουν την άμυνα της χώρας και του λαού προετοιμάζοντας το έδαφος για πτωση της χώρας τους και παράδοση της στους συνεταίρους τους-εχθρούς όμως του κράτους-χώρας-λαού των ελλήνων. μόνο ένας παρέμεινε πιστός στο καθήκον και το χρέος του και αποφάσισε να υπερασπιστεί την χώρα ως αξιωματούχος-βασιλιάς έναντι των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της χώρας-όπως αιώνες πρίν είχαν κάνει αντίστοιχα και οι πρόγονοι του . ο πόλεμος υπήρξε λυσσαλέος, οι λεγόμενοι σύμμαχοι της χώρας δεν προσέτρεξαν ποτέ να βοηθήσουν τουναντίον ενίσχυαν τον εχθρό με κανόνια και μπομπάρδες, υποκρινόμενοι φιλία και αλληλεγγύη η οποία όμως ποτέ δεν έφθανε......η χώρα έπεσε καί ο λαός της υποδουλώθηκε και ο βασιλιάς ακολούθησε την μοίρα-πεπρωμένο για το οποίο ήξερε ότι του ήταν δεδομένο και προκαθορισμένο . οι εχθροί αφού μοίρασαν τα λάφυρα καί αφού κόρεσαν την κτηνώδη όρεξη τους για ηδονή και πλούτο, άρχισαν να διαμοιράζουν την χώρα σε τιμάρια και να την διαφεντεύουν...έκτοτε η ιστορία...επαναλαμβάνεται ενώπιον του λαού αυτού ο οποίος με την πάροδο του χρόνου καί της λήθης η οποία τον ακολουθεί, διασταυρώθηκε μαγαρίστηκε υπέκυψε καί έκανε απο άγνοια καί φόβο καί εκβιασμό αναγκαστικά τις περισσότερες φορές αυτό που δεν ήθελε προκειμένου να επιβιώσει καί να επιβιώνει...καλά! εις βάρος καί πάλιν όλων των υπολοίπων οι οποίοι δεν ήθελαν να παρακαλέσουν ή να ενδώσουν ή να υποκύψουν στον νέο κατακτητή ...........κάποια στιγμή όμως προκηρύχθηκαν εκλογές στην συνέλευση του ελληνικού λαού με σκοπό την εκδίωξη των νεοβαρβάρων κατακτητών καί πάλι όλοι οι αξιωματούχοι του κράτους πλήν ενός μήδισαν-προσποιήθηκαν πατριωτισμό-εν τέλει όμως πρόδοσαν αφού αυτό ήταν το μόνο που γνώριζαν στην ζωή και τον βίο τους οικογενειακώς, να προδίδουν .
.......καί συνέχισαν όλοι να πορεύονται ξένοι στην χώρα τους καί απόκληροι απο το βιός και τον πολιτισμό τους, μέχρι που η παράδοση και ο μύθος λένε ότι όλοι θα λυτρωθούν: οι προδότες απο την κατάρα του πλούτου τους και οι προδομένοι απο την ευλογία της φτώχειας τους, οταν οι έλληνες θυμηθούν καί τηρήσουν ένα παλαιότερο μνημόνιο που είχε συναφθεί απο τους προγόνους τους καί τούς άρχοντες του ουρανού!
η σημαία-αποστολή των φιλικών αδελφών ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.