Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

οι γερμανικές αποζημιώσεις: το κλειδί της ελληνικής τραγωδίας

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/80/Coat_of_Arms_of_Germany.svg/461px-Coat_of_Arms_of_Germany.svg.png
 ο γερμανικός θυρεός
σύμβολο της αρπακτικότητος και της βίαιης δύναμης
που πάντοτε οι γερμανοί ενσάρκωναν στην πολύ σύγχρονη ιστορία τους
(δες και)
 μεταπολιτική ανασκολόπιση 5η
οι εχθροί της πατρίδας των ελλήνων
Νέα Δημοσκόπηση :Αριστερή Πλειοψηφία
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
 συνέλληνες, 
κάθε πράξη του ανθρώπου έχει μία πηγή=ένα αίτιο και μιά πορεία=δράση και εν τέλει καταπήγει σε ένα αποτέλεσμα=αιτιατό . ακριβώς το ίδιο-όμοιο-παρόμοιο συμβαίνει και τους λαούς-έθνη-κοινωνίες και συνολικά τις πράξεις ολοκλήρου της ανθρωπότητας=του συνόλου των γήϊνων ανθρώπων(νόμος αντ-απόδοσης καλού και κακού). το να εξιστορήσει κανείς τον ρόλο της γερμανίας ως χώρας και ως λαού απο τον 19ον αιώνα μέχρι σήμερα-αρχές 21ου αιώνα (που να πάμε ακόμα ποιό πίσω) χρειάζεται να έχει μεγάλο πνευματικό ανάστημα και ισχυρό ψυχικό σθένος (καί όχι απλώς παρατήρηση-γνώση της ιστορίας όπως είναι καταγεγραμμένη απο ιστορικούς) . πρόκειται για ένα έθνος ΣΤΥΓΝΩΝ ΜΑΝΙΑΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ οι οποίοι πάντοτε όμως διακρινόντουσαν για την φοβερή μηχανή διπλωματίας πού είχανε στημένη (απο αυτούς καί τους ομογάλακτους τους εγγλέζους πήραν τις τεχνικές διπλωματίας και παραδειγματίστηκαν και οι τούρκοι) .
1ος παγκόσμιος πόλεμος=τον προκάλεσε και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ η γερμανία
2ος παγκόσμιος πόλεμος= τον προκάλεσε καί ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ η γερμανία 
3ος παγκόσμιος πόλεμος= (αφανώς-υπογείως)= τον ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ η γερμανία 
 (ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ στην έκφραση κακού στον κόσμο μαζί με τούς εβραίους το βατικανό και τους αμερικανούς και εγγλέζους) η οποία κατάφερε ως φίδι που είναι να ξεγελάσει τους αμερικάνους καί τους συμμάχους του 2ου παγκόσμιου πολέμου,τους ρώσους-αφού τους έπεισε να την αφίσουν να επανενωθεί  καί νάτην πάλι στο προσκήνιο,ποιο δυνατή απο ποτέ έτοιμη να καταβαραθρώσει τους πάντες και να αναλάβει την παγκόσμια κυριαρχία (το περίεργο είναι πως την άφισαν να ξανασηκωθεί οι εβραίοι που τόσο κακό ο χίτλερ καί ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ είχε προξενήσει στην φυλή τους ). οι γερμανία-οι γερμανικές τράπεζες σήμερα είναι Η ΜΟΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΙΚΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ η οποία μπορεί να σταθεί σε οποιονδήποτε οικονομικό σεισμό ή πυρκαγιά και αν προκύψει στην οικουμένη . η αμερική είναι χρεοκοπημένη και παίζει τα ρέστα της για να κρατηθεί ως κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο ενώ η αλήθεια είναι ότι στέκει με ξύλινα πόδια λόγω των εβραίων (που την χρησιμοποιούν-απομυζούν μόνο για τα συμφέροντα της φυλής τους) και της υπόσκαψης του δολαρίου απο τους γερμανούς (οι οποίοι στόχο έχουν τόσο την υποδούλωση-κυριάρχηση επι της ευρώπης όσο και διάλυση της οικονομικής παντοκρατορίας των ΗΠΑ και του δολαρίου και της κυριάρχησης στις αγορές και τον κόσμο ώς η μόνη υγειής και ισχυρή οικονομία στον κόσμο). (η ιαπωνία είναι υπερ-υπερ χρεωμένη η ρωσία ζήτημα αν μπορεί να τα καταφέρει με τους εξοπλισμούς και τα νέα δεδομένα σύν η πολυδιάσπαση της προκάλεσε μόνο εχθρούς καί όχι πρώην συμμαχους και γενικά όλες οι χώρες πλην της κίνας ψυχορραγούν και κοινωνικά και οικονομικά αλλά και η κίνα έχει μύρια όσα προβλήματα με τον ίδιο τον λαό της με το νέο πλουτοκρατικό κατεστημένο με τους παραδοσιακούς εξωτερικούς της εχθρούς κλπ)
τώρα, η σχέση της γερμανίας μαζί μας-την ελλάδα και τους έλληνες είναι τριπλή: α) θέλουν εκδίκηση για το "κακό"που τούς κάναμε στον Β' παγκόσμιο πόλεμο καί εν συνεχεία με το αντάρτικο και την ελληνική αντίσταση . β) θέλουν την διάλυση της χώρας-της ελλάδα ως αυτόνομης ανεξάρτητης και κυρίαρχης χώρας-οντότητας, για να μην πληρώσουν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις και τα δάνεια και τον χρυσό που μας κλέψανε (όλα αυτά με τις πλέον συντηρητικές μετρήσεις υπερβαίνουν το χρέος της χώρας=270-300 δις ευρώ. φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει αν η χώρα αποκτήσει μηδενικό χρέος; απλά θα είναι δύσκολο να μας έχουν υπο την εξουσία τους αλλά και γιατί φοβούνται όπως και οι εβραίοι μόνον τούς έλληνες) και κυρίως όμως για να θαφτεί καθε απόδειξη για τις θηριωδίες που κανανε στην χώρα και που οι συνέπειες τους είναι ακόμη ορατές ως ανοικτές πληγές .(μην ξεχνάτε τον Κ. ΣΗΜΙΤΗ που ως πρωθυπουργός έκανε το παν για να κλείσει το θέμα υπέρ των γερμανών και την οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ως εκπροσώπους των γερμανικών συμφερόντων στην ελλάδα) .(αντίθετα ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο νεώτερος πήγε να παίξει το παιχνίδι των αμερικάνων γιαυτό τον φάγανε οι γερμανοί)( τι να πη κανείς γιαυτό τον βλάκα με περικεφαλαία τον Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τον νεώτερο, στον οποίο η νέα ιστορία θα τοποθετήσει στην θέσει του πορτραίτου του ένα κενό περιθώριο!) καί γ) η ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλο φυσικό πλούτο-γεωλογικό πλούτο αλλά και η ωραιότερη χώρα στον κόσμο για τις τζάμπα διακοπές τους . συνεπώς με ένα σπάρο δύο τρυγόνια καί κερδίζουν λεφτά και απολαμβάνουν διακοπές τζάμπα. βάλτε τώρα ότι δεν θα πληρώσουν τίποτα από όσα χρωστάνε σύν την εκδίκηση καί συν το προτεκτοράτο τους-την χώρα μας η οποία θα διευρύνει τα εδάφη και την γεωπολιτική και γεωστρατηγική της αξία . (αποδώ καταλαβαίνει κανείς πως και γιατί συστηματικά εδώ και δεκαετίες οι γερμανοί λάδωναν-διέφθειραν-εξαγόραζαν τούς προδότες έλληνες πολιτικούς-δικαστικούς-βουλευτές επιχειρηματίες κλπ, ακριβώς γιατί είχαν κάνει τα σχέδια τους πολύ ποιό πριν μας φτάσουνε εδώ που μας φέρανε σήμερα καί που να δείτε στο μέλλον αν δεν υπάρξει αντίσταση και ανακοπή των ούννων αυτών) αυτά τα ολίγα διότι τα περισσότερα δεν ωφελούν τίποτα, ακριβώς όπως σε έναν νεκρό είτε τον έχεις φονεύσει με πυροβόλο όπλο ή με μαχαίρι ή με πνιγμό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα που είναι ο θάνατος !!
 http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/opinions/article1594314.ece/BINARY/w540/rock_stars_1.jpg
ο μεγαλείτερος και ενδοξώτερος ηγέτης των γερμανών Αδόλφος Χίτλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.