Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

αντώνης σαμαράς-ο οικονομολόγος της δεκάρας

http://thumbs.dreamstime.com/z/none-19669880.jpg
προχώρα αντώνη, δείξε μας ότι έχεις τον έλεγχο!!
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός (Ευριπίδης-τραγικός) απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!) .
αναλυτικά οι δεκαοκτώ προτάσεις του προέδρου της νέας δημοκρατίας αντώνη σαμαρά του επονομαζόμενου και κωλοτούμπα νούμερο 2:
1. Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009.
σχόλιο: εγώ λέω να τις πάμε στα επίπεδα του 2001 να ξανα-κάνουμε μια νέα έναρξη χιλιετίας !
2. Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια.
σχόλιο: όχι γιατί να επιδεινώσης την κατάσταση των οικονομικών του κράτους και να κινδυνεύσουν οι βουλευτές μας να μην πάρουν τις 7000 ευρώ τους !
3. Έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς.
σχόλιο: α α θα θυμώσω, μα είναι δυνατόν τώρα να μοιράζει επιδόματα αποδώ κιαποκεί σε ανθρώπους που ούτως ή άλλως είναι καμένα χαρτιά ; !
4. Να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών.
σχόλιο: ε ε μα τί να σου πώ, αμετανόητος είσαι! εγώ λέω να το ξανασκεφτείς και όταν έρθει η ώρα να κανεις πίσω-ως συνήθως, λέγοντας ότι δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά του κράτους λόγω μη είσπραξης των προηγούμενων οφειλών απο τις αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις!!
5. Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.
σχόλιο: αυτό μάλιστα! αυτό είναι μέτρο για τους εργαζόμενους οι οποίοι ότι χάσανε χάσανε κατα το "ο γέγραφα γέγραφα" και αποδώ και στο εξής δεν θα χάσουν τίποτε άλλο εκτός επιδομάτων και 13ου και 14ου μισθού λόγω μνημονίου!! (σημ: καλού κακού πάρε και στο τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΕΒ να δης αν συμφωνεί!)
6. Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων, σταδιακή άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000.
σχόλιο: πολύ δεν είναι! μην παίρνεις φόρα προεκλογικά και εκτεθούμε αντώνη! πες καλύτερα 6500 καί δώστους καί άλλο ένα 500σάρι μετά που θα καλυτερέυσουν τα έσοδα!!
7. Αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, υποφερτό για όλους.
σχόλιο: αρχίζεις και γίνεσαι ανυπόφορος! είπαμε ένα ένα όχι βρήκαμε παπά να ..τα δώσουμε όλα!
8. Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών.
σχόλιο: ποιών συντελεστών ; α α κατάλαβα θα το πης μετα τη νίκη μπαγάσα ότι εννοείς τις μεγάλες επιχειρήσεις! παραδέχομαι σε είχα παρεξηγήσει!!
9. Η περικοπή 11,7 δισεκατομμυρίων δημοσίων δαπανών για 2012-13 να επεκταθεί για δύο ακόμα χρόνια, ώς το 2016 τουλάχιστον.
σχόλιο: όχι αντώνη όχι ή τώρα ή άντε μέχρι το 13 , διότι μετα δεν ξέρεις αν πάμε μέχρι το 16 αν θα είμαστε ακόμα κυβέρνηση!!
10. Το πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς του δημοσίου να μην απολύεται, αλλά να μπαίνει σε ειδικό καθεστώς για τρία χρόνια τουλάχιστον.
σχόλιο: τι είναι αυτά που λες ; καταλαβαίνεις τι λες ; όλοι οι δημόσιοι στις δέκο είναι του πασόκ και επομένως σταρχ...δια μας ! όχι τώρα άμεσα να φύγουν όλοι (σημ:ξεχνάς ότι ο κληρονόμος του πασόκ είναι ο σύριζα; )
11. Μέτρα για τους δανειολήπτες ).
σχόλιο: είσαι όμως γάτα σε παραδέχομαι!! έτσι αόριστα και απροσδιόριστα μπορούμε εύκολα αύριο να πούμε "ήξεις αφήξεις" κατα περίπτωση !! ε γάτα με πέταλα!!
12. Αναστολή των συνεπειών εγγραφής στον Τειρεσία για όσους γράφτηκαν την τελευταία διετία.
σχόλιο: αυτό μάλιστα θα ξεμπλοκάρει την αγορά και θα δώσει την ευκαιρία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κόψουν και άλλες ακάλυπτες επιταγές, η αγορά θα ζεστάνει, το χρήμα θα επανακυκλοφορήσει-έστω και ακάλυπτο, και η δραχμή θα ανέβει έναντι του δολαρίου!!!!!!!
13. Εξασφάλιση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
σχόλιο: ναι, όχι, εγώ λέω να εκδόσουμε κουπόνια κατα το σύστημα των σούπερ μάρκετς και να τα διανείμουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε οι άνθρωποι ει μη τι άλλο να έχουν το μεσημεριανό κολατσό!!!
14. Εφαρμογή του αναγκαίου και δίκαιου συμψηφισμού οφειλών από και προς το Δημόσιο, που θα απελευθερώσει και ρευστότητα για την αγορά.
σχόλιο: ναι η απελευθέρωση αερίων αντώνη είναι κατι πολύ ανακουφιστικό! πως τα σκέφτεσαι έχω μείνει κατάπληκτος!!
15. Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.
σχόλιο: όχι, μην το θίγης αυτό τώρα και μας κατηγορήσουν για πρόθεση ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας!! άστο για μετα τις εκλογές (σημ:ευτυχώς τουλάχιστον που είσαι γενικόλογος και καπως μετριάζονται οι συνέπειες!!).
16. Προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης.
σχόλιο:καλά θα τρίβουνε τα μάτια τους τα πασοκοσυριζα!! πούλημα, ξεπούλημα, πάρε κόσμε εδώ ο τζάμπας!!! στον χρόνο πάνω θάχουμε γαμ..σει όλες τις δεκο! ούτε παραλία δεν θα φήσουμε!! αχ ρε αντώνη εσύ έπρεπε να ήσουνα πρωθυπουργός και όχι ο χοντρός!!ποτέ όμως δεν είναι αργά η ημέρα του θριάμβου πλησιάζει!!!
17. Αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη με ανακοπή της λαθρομετανάστευσης.
σχόλιο:εδώ αντώνη χρειάζεται ν α γίνης ποιο συγκεκριμένος για να κτυπήσουμε το δίπολο καραντζαφέρνη και χρυσής αυδής!! προτείνω αδειοδότηση οπλοφορίας όσων αισθάνονται ανασφάλεια!!!!!!!!! (σημ: αυτό θα είναι η χαριστική βολή και για τούς δύο!!) .
18. Επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ
σχόλιο:καλά αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα!! αυτό θα μας δώσει 3 πόντους τουλάχιστον (σημ: κατάλαβες εβραίοι έλληνες, έλληνες αμερικάνοι κλπ!!!) μπράβο αγόρι μου προχώρα ακάθεκτος και έσω βέβαιος ότι το στέμμα τόχω ήδη παραγγείλει!! η πολιτική άνοιξη στον τόπο είναι δική μας και δική μας!!!
http://60gr.files.wordpress.com/2012/03/pasok-nd.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.