Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

η Θεά Υγεία-Αλήθεια

http://alphalinenet.files.wordpress.com/2011/06/asclepius_and_hygieia_relief.jpg
 ο Θεάνθρωπος Ιατρός-Θεραπευτής Ασκληπιός-γυιός του Θεού Απόλλωνα και η κόρη του Υγιεία Θεά της Υγείας-Υγιεινής-Ηπιότητας-Αίγλης-Ανοσίας-Ευεξίας-Ευψυχίας Ευζωϊας-Ευρωστίας-Ευνοίας-Ευφυϊας-Ευμορφίας-Ευλογίας-σωματικής Ευταξίας καί Συμμετρίας κλπ.
(δες καί)
Γνώθης αυτόν 7 ;
Γνώθης αυτόν 6 ;
Γνώθης αυτόν 5 ;
Γνώθης αυτόν 4 ;
Γνώθης αυτόν 3 ;
Γνώθης αυτόν 2 ;
Γνώθης αυτόν 1 ;
(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός.(Ευριπίδης-τραγικός)απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!)
«τὴν μειδιώσαν Θεὰν μὲ τοὺς λάμποντας ὀφθαλμοὺς» 
¨Εχουν λεχθεί τόσα και τόσα από τόσους και τόσους, σχετικούς και άσχετους, (ειδικούς-επιστήμονες και αδαείς-κομπογιαννίτες, φιλοσόφους καί  άσοφους, εσωτεριστές καί μάγους, πρακτικούς-χειροπράκτες και χημικούς-φαρμακοπαρασκευαστές, βοτανολόγους-βιολόγους καί ψυχολόγους-ψυχιάτρους, τελετουργούς-μάντεις και αστρολόγους-ουρανοκατέβατους, αγιορείτες και ομοιοπαθητικούς, βελονιστές και κρυσταλοθεραπευτές, εναλλακτικούς και κλασσικούς διαιτολόγους-συμβούλόυς υγείας, ασκητές και γυμναστές, μαγείρους και νηστευτές κλπ κλπ) που αφορούν την υγεία του ανθρώπου (διάγνωση-πρόληψη-θεραπεία=ίαση-αποκατάσταση της υγείας) που πλέον το κοκτέηλ-χάρμανι αυτό των ιδεών-πρακτικών-θεραπειών-ιατρικών συμβουλών-ιατρικών πρακτικών, κανονικών ή εναλλακτικών, έχουν προκαλέσει την απόλυτη σύγχυση-συσκότιση-μπέρδεμα-βαβέλ, για το τί είναι ασθένεια και τι ιατρική που μπορεί να θεραπεύσει και τί είναι υγεία καί τι μέτρο που διατηρεί την πλήρη υγεία ζωντανή και "μειδιώσα-λάμπουσα".
τί είναι η Υγεία ;
στην ερώτηση αυτή μπορούν να απαντήσουν οι λεγόμενοι και νομίμως αποδεκτοί ως "ιατροί" ή "θεραπευτές" ή "επιστήμονες" που εν πάση περιπτώσει έχουν σχέση με τα λεγόμενα επαγγέλματα της (αποκατάστασης της) υγείας του ανθρώπου .
η αλήθεια την οποία προσωπικά κατανοώ καί αφορά τον άνθρωπο οφείλει να συμπεριλαμβάνει μία 7-επταπλή γνώση του ιητή-ιατρού-θεραπευτή (ιάσων ή ιησούς)
  1. ΓΝΩΣΗ-ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ-αλήθεια
  2. ΓΝΩΣΗ-ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ-αυτογνωσία
  3. ΓΝΩΣΗ-ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-συνανθρώπος
  4. ΓΝΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
  5. ΓΝΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΨΥΧΗΣ
  6.  ΓΝΩΣΗ ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ων
  7.  ΓΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ-ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ-ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ .
αυτή η επταπλή γνώση-αγάπη είναι που καθιστά-εγκαθιστά έναν άνθρωπο επιστήμονα και τεχνίτη της ιατρικής-έναν ιατρό-θεραπευτή-σωτήρα της ζωής .
ας δούμε-εξετάσουμε λογοσοφικά την λέξη-λόγο-αλήθεια "ΥΓΕΙΑ"
Υ  -  Γ -  Ε  -  Ι  -  Α
Υ=υπομονή-στην ύλη
Γ=γνώση-στη διάνοια
Ε-εκμηδένιση-στο εγώ
Ι=ισχύς-στο πνεύμα
Α=αγάπη-στη ψυχή
τι σημαίνει Υπομονή ; (υλική υγεία-υλική συμπεριφορά)
η υπομονή είναι η αρετή που καθιστά το σώμα πειθήνιο και πειθαρχημένο, υπάκουο στίς εντολές του εγώ-πνεύματος, πρός εργασία-υπηρεσία-υλικό κάματο αλλά και ανεκτική-ανθεκτική-υπομονητική στάση-συμπεριφορά σε κάθε είδους ατυχίες, αντιξοότητες, δυσκολίες του κόσμου, επιθέσεις του κακού, αδικίες του εχθρού ανθρώπου .Η ΥΠΟΜΟΝΗ είναι η υπομονή στην βία και βιασύνη και ταλαιπωρία, έτσι δια του τρόπου αυτού το σώμα καθίσταται εξασκημένο-γυμνασμένο-εύρωστο και υγειές, αλλά και η υλική εν γένει συμπεριφορά πρός τους άλλους είναι υπομονητική σύμμετρη-κόσμια-ευγενής-ανεκτική δηλαδή υγειής . (σημ: τώρα η γυμναστική-εξάσκηση-άθληση-βάδιση καί εν γένει κάθε εκγύμναση του σώματος για ευρωστία-ενδυνάμωση-ευεξία, είναι φανερό ότι θα πρέπει να θεωρείται-λαμβάνεται ως αυτονόητη . δεν είναι είναι όμως η γραμμή αυτή παρά μόνο μία λειτουργική παράμετρος-συνιστώσα της ύλης-που αφορά το σώμα . ο σκόπός δεν είναι απλά το σώμα ως ένα όργανο ή μία κιβωτός οργάνων αλλά η ύλη ως φύση καί θέση κοσμικής οντότητος, δια τού σώματος -ναός-κιβωτός-οπλοστάσιο εργαλείων πρός ζωή-επιβίωση- να καταστή πειθήνιος-πειθαρχημένη και εξασκημένη ώστε όταν εντέλλεται υπο του εγώ-πνεύματος να είναι δυνατή-εύρωστη στο να εκτελεί με μία ορισμένη τάξη-συμμετρία-υλική συμπεριφορά τα εντελλόμενα υπο του αναβάτη που είναι η ενσυνείδηση του πνευματικού ανθρώπου ) .
τι σημαίνει Γνώση του εαυτού-αυτοΓνωσία ; (διανοητική υγεία)
η αυτογνωσία-είναι η διανοητική συνειδητή Γνώση του εαυτού, (ον εγώ-πνεύμα) που καθιστά το άλογο της διάνοιας-νόητικής λειτουργίας-διανοητικής σκέψης, δαμασμένο-χαλιναγωγημένο, δηλαδή η ΑυτοΓνωσία θέτει υπο χαλινό τις αλαζονικές-άστατες-εκκρεμείς καί άλογες-ασυνείδητες διαθέσεις-προαιρέσεις της διάνοιας-που εκπορεύονται απο το εγώ (και τις επιδράσεις-ορμές της ψυχής που επηρρεάζουν την διάνοια η οποία είναι σε εκκρεμότητα-ακυριάρχησία. αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος αναβάτης προηγουμένως-παρελθόν επέλεγε-βάδιζε-καβαλλούσε λάθος και τώρα που είδε-γνώρισε την αλήθεια οφείλει να αλλάξει τον τρόπο του νοείν του δηλαδή να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ  για τις προηγούμενες λαθεμένες επιλογές του, και εν συνεχεία να μεταγνώσει την αλήθεια-ορθότητα καί να κάνει νέες επιλογές σύμφωνες με την αλήθεια που μετέγνωσε .) . η αυτογνωσία δια της ορθής γνώσεως της αλήθειας είναι αυτή που καθιστά την άλογη διάνοια-διανοητική άγνοια, (νούς-νόηση) σε διανοητική λογική σκέψη-νοημοσύνη και  εξαφανίζει-διαλύει το σκότος και την σύγχυση της άγνοιας-αγνωσίας . έτσι το άλογο της διάνοιας λογικοποιείται, γνωρίζει την ορθή γνώση-σοφία-αλήθεια, δαμάζεται-χαλιναγωγείται, γίνεται "νούς έχων σοφία"-σοφή διάνοια και Υπάγεται στον ενσυνείδητο έλλογο αναβάτη που εν προκειμένω είναι το ον-εγώ-πνεύμα,ο κατουσίαν-κυριολεκτικός πνευματικός και βιωματικά αυτοπνευματούμενος άνθρωπος .
τι σημαίνει Αγάπη ; (ψυχική υγεία)
η αγάπη είναι αυτή που φωτίζει-θερμαίνει την παθητικότητα της ψυχής και την καθιστά ενεργητική πρός το καλόν και το αληθές . η αγάπη μπορεί να μεταμορφώσει μια ψυχή ανελεύθερη καί δούλη-εξαρτώμενη στα πάθη και τις κακίες-κακές της επιθυμίες-ορμές-διαθέσεις, σε κυρία-κυριαρχημένη-εγκρατή-εγκρατευομένη ψυχή. μία ψυχή όχι ψυχρή και αδιάφορη, ασυγχώρητη καί άσπονδη, εχθρική και εκδικητική αλλά μία ψυχή-αγάπη, φίλη-φιλική, καλοσυνάτη, αλληλέγγυος, θερμή καί άδολα παροχική . η αγάπη είναι αυτή αύτη η οδός της ηθικής τελειότητος της ψυχής και του ατόμου-εγώ, είναι αυτή αύτη η ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και εγκράτεια και φιλότητα και δωρεάν παροχή. η αγάπη είναι αυτή αύτη η μορφή-εικόνα-ιδέα της ενσυνείδητης ανιδιοτελούς καί αυθόρμητης θυσίας-αυτοθυσίας. Η αγάπη είναι φύση-θέση αυτού τούτου του θεού, είναι το δεξί χέρι του θεού-ο λόγος του . τον κόσμο της ουράνιας ψυχής-εκεί όπου κυριαρχεί η αγάπη- χαρακτηρίζει η (μουσική) ΑΡΜΟΝΙΑ καί το ΦΩΣ (φωτο-μουσικές δονήσεις) . αυτό ισχύει καί για την μικρή ατομική ψυχή του κάθε ανθρώπου (περσεφόνη), η οποία για να είναι αρμονική και υγειής θα πρέπει να εμποτίζεται απο φως αγάπης και αρμονική μουσική καί καλλιτεχνία και να εμπλουτίζεται διαρκώς με τα χρώματα του φωτός και τα (απ) εικάσματα-εικονίσματα της αγάπης-του φωτός (ίρις-ουράνιο τόξο) . αυτό σημαίνει ότι δομικός-συστατικός παράγων της ψυχικής υγείας και καλής ψυχο-λογίας καί δυνατής-φωτεινής ψυχής, οφείλει να είναι και η τροφή της ψυχής με κατάλληλη αρμονική μουσική και αρμονικά ακούσματα καί οράματα, ποιοτικές του καλού επήρρειες και ψυχαγωγικές επικοινωνίες . (κριτήριο του καλού είναι και θά είναι πάντοτε η άδολη και δωρεάν παροχή πρός τούς άλλους του καλού-του ωραίου-του αληθούς καί εν τέλει αυτού που υποστηρίζει την υγεία τους φυσικά-ηθικά-διανοητικά-πνευματικά) .
(αγάπη=αναγραμματίζεται σε "η παγά"= η πηγή, δηλαδή η πηγή της "άγαν"=υπερβολικής "πα"=παροχής-περιβολής αλλά καί αγάπη= παγά Η δηλαδή η αγάπη είναι η πηγή-αίτιον του ιστού Η που είναι η ΗθικΗ .)
τι σημαίνει ισχύς πνευματική; (πνευματική υγεία)
η ισχύς είναι η πρώτη και συνεπώς και η τρίτη αρετή του πνεύματος του θεού-καί του ανθρώπινου πνεύματος του θεού του εντός του ανθρώπου .(αγάπη=θέληση σοφία=φαντασία αλήθεια=ισχύς). η ισχύς είναι η αρετή δια της οποίας το ανθρώπινον ον-εγώ-πνεύμα μπορεί να κατισχύει του κακού και του κόσμου, των δυσκολιών και των αντιξοοτήτων, φυσικών-ηθικών και πνευματικών . η ισχύς (η οποία συνδέεται κατεξοχήν με την πίστη του ανθρώπου στο καλόν και τον θεό) είναι φως ισχυρόν και σοφία διειδυτική δια της οποίας το σκότος διαλύεται η αναλήθεια καταρρίπτεται και η πλάνη-παραπλάνηση αποκαλύπτεται-φωτίζεται και συνεπώς εκμηδενίζεται. τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί στην ισχύ ενός πνευματικού ανθρώπου-πρότυπο της οποίας υπήρξε ο ιησούς χριστός . ο ισχυρός άνθρωπος είναι πρώτα και πάνω απόλα αληθής-αγαπών-ταπεινός-ελεύθερος-δίκαιος-άνθρωπος φιλάδελφος-παροχικός-σοφός-απλός. ο ισχυρός άνθρωπος δια της ισχύος του πνεύματος του επιβάλλει το καλόν-το ωραίο-το αληθές-το αγνό-το αγαθό-το απλό, που είναι η αλήθεια , κατισχύοντας του κακού, που είναι η ασχήμια-ασυμμετρία-κακία-ψεύδος-ανηθικότητα-αυτοπροβολή καί κάθε αδικία-ανελευθερία, που είναι η αναλήθεια . τί όμως είναι αυτό που θα ενισχύει σταθερά την ανθρώπινη ισχύ και το ανθρώπινο πνεύμα ; α) η ΠΙΣΤΙΣ στον θεό-αλήθεια β) η γνώση-ανάγνωση των ιερών αποκαλύψεων του θεού καί γ) η βίωση και πιστή τήρηση-εφαρμογή (όχι του γράμματος του οποίου οι λεγόμενοι λειτουργοί έχουν διαστρέψει το πνευματικό νόημα-αλήθεια αλλά) του πνεύματος μιας αποκάλυψης-αλήθειας εκ του θεού, την οποία ο πιστός ερευνητής-αναγνώστης κατανοεί προσωπικά και αρχίζει να προσαρμόζει-παρομοιάσει τον εαυτό του προς την αλήθεια αυτή, την οποία ελευθέρως και ενσυνειδήτως επιθυμεί-θέλει να ακολουθεί και ταυτίζεται στο υπόλοιπον του βίου-ζωής του, μαζί της  .
τι σημαίνει εκμηδένιση του εγώ ; (μυητική υγεία)
τέλος, η εκ-μηδέν-ιση του (κακού) εγώ ως εγω-ϊστική ατομικότητα, ως αυτόνομη-ανεξάρτητη-ανόμοια ατομικότητα-προσωπικότητα (δεν είναι μονάδα με + θετικό πρόσημο αλλά μερισμένη υπο-μονάδα-άτομο (κύτταρο) η οποία είναι κυριολεκτικά μία δημιουργημένη αμιγώς ενδογενώς πνευματικώς δισύνθετη ύπαρξη-ζωή (όν) δηλαδή φέρει-συντίθεται-συγκροτείται το όν-εγώ καί απο τα δύο πνεύματα του καλού και του κακού, που σε αμιγή (άμεικτη) συνάλληλη (συμπαρεύρεση) μέθεξη συγκροτούν το ανθρώπινο εγώ-δισύνθετο πνεύμα), μπορεί να επιτευχθεί δια της αρετής της Ταπεινοφροσύνης -χαμήλωση-ταπείνωση- δηλαδή του παραμερισμού-μετριασμού-περιορισμού της ατομικής ύπαρξης-ζωής και πρόσληψη της πνευματικής ζωής που περιλαμβάνει την κοινότητα-την οικουμενικότητα-την πνευματικότητα .
ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ σημαίνει εκμηδένιση του ατομικού εαυτού,  του εγωϊστικού εαυτού-εγώ, σημαίνει κατάργηση της προσωπικής φιλοδοξίας και αυτοπροβολής, σημαίνει αποποίηση οποιασδήποτε τάσης-επιθυμίας-ανάγκης-σκοπιμότητας να έχω-να είμαι-να διεκδικώ την οποιαδήποτε εξουσία, θέση κυριαρχίας, δύναμη επιβολής στούς άλλους επειδή φυσικά έχω ίδιον συμφέρον καί όχι όπως συνήθως παραπλανητικά προβάλλεται το συμφέρον των άλλων-των δήθεν πολλών, των οποίων εγώ-ο εκλεκτός προστατεύω ή εκπροσωπώ,δήθεν.
εκμηδένιση εγώ-ϊστικού εαυτού-εγώ: σημαίνει ταπεινότης εκφράσεων υλικών-ψυχικών-διανοητικών-πνευματικών, δηλαδή σημαίνει υλικά ζω-διαβιώ με μέτρο και οικονομία, ψυχικά ζω με αγάπη-γαλήνη διανοητικά ζω με μετριότητα και σεμνότητα και πνευματικά ζω ταπεινά και απλά.
έτσι σιγά σιγά, σταδιακά παραμερίζω το άτομο μου το εγώ μου τις ανάγκες-επιθυμίες μου, το δικό μου (επιμονές-εμμονές-πείσματα-εγωϊσμούς) και απλοποιούμαι-ειρηνεύω-γαληνεύω-αποκτώ διάυγεια και καθαρότητα απλότητα ζωής-συμπεριφοράς-έργων .
ΥΓΕΙΑ
ένας άνθρωπος 
που δολοφονεί τους συνανθρώπους του μπορεί να είναι υγειής ;
που εκμεταλλεύεται τούς συνανθρώπους του ;
που αδικεί τους συνανθρώπους του ;
που κλέβει; αρπάζει; ληστεύει ;
που ψεύεται ασύστολα ;
που υποκρίνεται ;
που αυτοπροβαλλεται ;
που θεός του είναι το χρήμα ;
που είναι εχθρός-αναδελφος ;
που είναι αδιάφορος-εκδικητικός ;
που είναι παραπλανητικός-αναληθής ;
που είναι συμφεροντολόγος-παρτατζής ;
που είναι δοσίλογος-προδότης-καταδότης ;
τί λέτε: είναι υγειείς οι άνθρωποι αυτοί ; !!!
καί δεν είναι υγειείς άνθρωποι, οι έχοντες υλικά-διανοητικά-κινητικά-ψυχοπαθή-ψυχολογικά καί άλλα νοσήματα, εκ γενετής ; !
ποιά λοιπόν είναι η αλήθεια ;
η αλήθεια είναι ότι Η ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΓΕΙΑ δεν χαρίζεται σε κανέναν άνθρωπο αλλά δημιουργείται-κατακτιέται απο τον ίδιο, με τον εαυτό του, δια του εαυτού του μέσα στον χρόνο καί μόνον εφόσον υπάρξει ειλικρινής και προσεκτική αναζήτηση-εύρεση-βίωση-εφαρμογή-τήρηση της αλήθειας, αλήθεια δε ο θεός η αγάπη-σοφία με ισχύ . αυτή είναι η οδός της αληθινής υγείας-αλήθειας και όχι τα τσάγια,οι καφέδες ,τα βότανα και οι επικλήσεις και οι εξορκισμοί και οι δίαιτες, οι εξαντλητικές ασκήσεις, οι αγωγές και τα κανονιολόγια και οι ηθικοί κανόνες και οι λειτουργίες και οι μυητικές πρακτικές και οι αστρολογικές επηρροές και δεν ξέρω τι άλλο !!!
ΜΕΤΡΟΝ
ΑΡΙΣΤΟΝ
αυτή είναι η σφραγίδα της υγείας σε όλα τα επίπεδα
υπομονή-τήρηση με μέτρο
γνώση-τήρηση με μέτρο
κλπ .
π.χ δεν γίνεται η εκμηδένιση του εγωϊσμού σε μία νύκτα ή με 10 προσπάθειες αλλά όλο το χρόνο της ζωής-βίου, προσπαθώντας-αγωνιζόμενος ο καθείς με γνώμονα το μέτρον το οποίο αντικειμενικά είναι και το άριστον-τέλειον ως αξία-οδός-κατάσταση .
η εκ φύσεως φυσική υγεία ενός ανθρώπου είναι  κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου, όμως δεν του εξασφαλίζει τίποτα σε ηθικό η πνευματικό επίπεδο με την έννοια της ηθικής και πνευματικής αυτο-τελειώσεως του την οποία οφείλει να δημιουργήσει μέσα απο τις επιλογές-αποφάσεις-έργα του, τουναντίον στούς περισσότερους-κατά κανόνα η φυσική υγεία τους δημιουργεί εγωιστική αλαζονεία, αδιαφορία για τους άλλους,περιφρόνηση-υποτίμηση  για τούς εκ φύσεως ασθενικούς ανθρώπους, λύπη-δυσαρέσκεια για όλους όσους είχαν την ατυχία να αποκτήσουν σοβαρά προβλήματα απο σοβαρές ασθένειες οι οποίες προέκυψαν κατα την διάρκεια της ζωής τους , μέ άλλα λόγια αντί η φυσική υγεία-φυσικές δυνάμεις να γίνει το κίνητρο και η βάση της εαυτού-δημιουργίας, δηλαδή της ενσυνείδητης πραγμάτωσης της αγάπης και της σοφίας ηθικά και πνευματικά εν αληθεία, γίνεται το αίτιο της αληθινής μετά θάνατο δυστυχίας τους αφού η φυσική τους υγεία δεν μεταφέρεται και σε μεταφυσικό-ψυχικό επίπεδο διότι εκεί μετράνε μόνο τα ηθικά-πνευματικά του καλού και της αλήθειας έργα του κάθε αποθανόντος, τα οποία διέπραξε ενόσω ζούσε υλικά-στην γη . οι περισσότεροι άνθρωποι και αγνοούν την αλήθεια και τον εαυτό και το οφειλόμενο έργο τους και τούς παράγοντες που θα καθορίσουν την μελλοντική τους τύχη-πεπρωμένο , δηλαδή αγνοούν τί είναι η υγεία συνολικά ως οντότητα-ολότητα-ενότητα, διότι η πλάνη και το πνεύμα του κακού και τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων και χημικών βιομηχανιών τους έχουνε εμφυτεύσει με την διαφήμηση-προπαγάνδα-δοτό τρόπο ζωής την ιδέα-αρετή-κατάσταση της υγείας ως κάτι υλικό κάτι που φροντίζεται δια των προϊόντων τους το υλικό σώμα και ότι αυτό είναι το άπαν της υγείας . τραγικό ψεύδος-τραγικό λάθος/επιλογή-τραγικό τέλος/απώλεια πνευματική .
Υδροχόου-Γνώση-Ελευθερώσει-Ιητές-Ανθρώπους .
Υδροχόου Γνώση Ελευθερώσει Ιάσει Ανθρώπους .
ΥΓΕΙΑΙΝΕΤΕ- αινείτε υγείαν
τέλος Α' μέλους, τη υγεία δόξα
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.