Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

πολιτική ανασκολόπιση με δόσεις!

(η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός.(Ευριπίδης-τραγικός)απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!)


ελληνικέ λαέ
ότι έφαγες έφαγες τώρα πλέον ο γιώργος και το πα-σόκ-και ποιό πριν ο κώστας φρόντισαν να σε βάλουν σε γερμανικό πρόγραμμα λιτότητος για να χάσεις τα περιττά κιλά που απέκτησες στο διάστημα της περιδρόμιασης σου, όπως αντιλαμβάνεσαι σκοπός τους είναι η υγεία σου και στόχος τους να πετύχει η δίαιτα-πάση θυσία .δεν είναι λοιπόν άξιον απορίας που αγανακτείς και διαμαρτύρεσαι και δημιουργείς ΑΝΤΙ-ΚΙΝΗΜΑ εναντίον του πρωθυπουργού και του ελληνικού σοσιαλιστικού κινήματος; (όχι δεν είναι αστείο) και εναντίον της πεφωτισμένης δεσποτείας των τριών ευρώ-ατλαντικών οικονομικών πατέρων του έθνους που για άλλη μια φορά στην ιστορία του έθνους έσπευσαν άμεσα με την κλήση των κώστα-γιώργου-σοσιαλιστικού κινήματος, να σε τραβήξουν απο το βάραθρο που είχες πέσει, βάζοντας σου βέβαια (για το καλό σου) μια θηλειά στο λαιμό για να σε τραβήξουν να εξέλθης απο το έρεβος της νύκτας που είχες καταπέσει λόγω των υπερβολών και καταχρήσεων σε ποτά και ναρκωτικά που κατανάλωνες τα τελευταία τριάντα χρόνια, με συνέπεια να καταντήσης-ελληνικέ λαέ ένας πότης ένας χασικλής ένα ρεμάλι-αλήτης της ευρώπης και ζήτουλας των αγορών ;!.
  εε βουαλά!! τώρα τα πράγματα δρομολογήθηκαν-ανεπιστρεπτί για το καλό σου ώστε το συντομώτερο να ανανήψης και να γειάνης για να αρχίσει και μια τρίτη (χημειο)θεραπεία ενισχυτική του ανοσοποιητικού σου συστήματος-και παρότι κοστοβόρα εντούτοις και χαριν της αλληλεγγύης οι δικοί μας άνθρωποι θα ενώσουν τις μεγάλες τους δυνάμεις τους για να σε συνδράμουν ξοδεύοντας άλλα 100-200-300 δις ευρώ προκειμένου να γίνης εντελώς καλά και χωρίς να χρειάζεσαι τεχνητή υποστήριξη ποδιών ή χεριών ή εγκεφάλου και καρδιάς! 
ελληνικέ λαέ ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος-ο γιώργος ο Β' στο δρόμο και το πεπρωμένο της φυλής και η ελπίδα και πάλι φυτρώνει σαν λουλούδι στην έρημο γη που παρέδωσε ο καραμάν αλής που του παρέδωσε ο σημίτ χιμπατζής που του παρέδωσε ο αντρέ παπατζής.
ελληνικέ λαέ ,έλεγε κάποτε άνθρωπος σοφός :"όποιος χρησιμοποιήσει βία και δεν δεχθεί βία, θα τον καλέσω να με διδάξει" καιγώ σου λέω "αν μου πης μια κοινωνική επανάσταση που επικράτησε χωρίς βία,θα σε καλέσω να με διδάξεις" . οι πολιτικοί πρόδοσαν και εξοκολουθητικά προδίδουν ΑΠΑΝΤΕΣ και οι δικαστές πρόδοσαν και εξακολουθητικά προδίδουν ΑΠΑΝΤΕΣ και οι στρατιωτικοί-αστυνομικοί πρόδοσαν και εξακολουθητικά προδίδουν ΑΠΑΝΤΕΣ και οι δημοσιογράφοι πάντα πρόδιδαν ΑΠΑΝΤΕΣ αυτό ήταν πάντα το λειτούργημα τους-η προδοσία (σημ: όσοι δεν πρόδοσαν δεν τους αφορά το θέμα) και σύ ελληνικέ λαέ αισθάνεσαι προδομένος από όλους όντας ο ίδιος προδότης του εαυτού και του έθνους και της φυλής σου! τώρα λοιπόν , ελληνικέ λαέ, συνελήφθης ως ο ληστής και ήδη ένα μέρος του εαυτού σου αυτοαθωώθηκε φωνάζοντας "τον βαραββά τον βαραββά"!. οι άλλοι δύο ληστές-εσύ ελληνικέ λαέ, ευρίσκονται συνσταυρωμένοι με την μητέρα ελλάδα,ο ένας ήδη κραυγάζει :"αν είσαι μητέρα του θεού κατέβα κάτω απο τον σταυρό";και ο άλλος καθώς ψυχορραγεί έρχεται εις εαυτόν και είναι έτοιμος να ομολογήσει την μετάνοια και την πίστη του στην θεϊκότητα της ελλάδας και στη δύναμη της να τον αναστήσει! 
εσύ ελληνικέ λαέ της πλατείας καλείσαι και πάλι να επιλέξεις :
τον βάρ[υιόν]αββά[του πατρός] ή την μητέρα του θεού!!;.(την διαιώνιση των κλεφτών και ψευδολόγων ή την επαναφορά στο προσκήνιο των πατριωτών και ενός νέου πατριωτισμού ;)
σημείωση σημαντική :το ρήμα Α-γαπ-Ω ,που είναι το σημαντικότερο ρήμα στην ζωή του κάθε ανθρώπου, αρχίζει απο Α και τελειώνει σε Ω .δεν είναι λοιπόν αρκετό να κατέχεις το Γ Α Π διότι είσαι χωρίς Α-αρχή-αγάπη και χωρίς Ω-τέλος-σοφία. τυχαίο ;
ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ
ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.