Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

η Ελλάδα υπό κατοχή

η ΔάΔα του ολυμπιακού σταδίου των ολυμπιακών του 2004
 (η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός.(Ευρυπίδης-τραγικός)απλότητα είναι να βλέπεις μέσα σε όλα το ένα ! ο ελεύθερος άνθρωπος ούτε αγοράζει ούτε πουλάει, μόνον εξαγοράζει στη ζωή αυτό πού όλοι οι άλλοι έχουν προ πολλού πουλήσει ,τον εαυτό τους!)
δες και
έτος 2010 :επανάσταση παντού
τα νέα στην χώρα του τιμπουκτουνιστάν
η μεγάλη δεξίωση του 2009
"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!"
οι παλιάτσοι και πάλι στο προσκήνιο 
οι παλιάτσοι και πάλι στο προσκήνιο 2
ο πάντα ερχόμενος αρχάγγελος
μιά προδοσία ανομολόγητη
προλέγειν και συλλέγειν-
ο ένας και οι 300-
έλαβα το mail αυτό και το δημοσιεύω αυτούσιο.είναι μια ισχυρή ελληνική φωνή ελλήνων πατριωτών που η ευχή όλων μας είναι να δυναμώσει-να την δυναμώσουμε,να πυκνώσουν οι τάξεις των ενσυνείδητων ελλήνων πολιτών για να μπορέσει να γίνει ανακοπή-έστω και τώρα της λαίλαπας αυτής και της επέλασης αυτής των ούνων-πετσενέγκων και λοιπών εχθρών του ελληνισμού-των ελλήνων-της ελλάδας.
(που ενσυνείδητοι υπηρέτες-όργανα τους υπήρξαν και είναι οι τελευταίες κυβερνήσεις μητσοτάκη-σημίτη-καραμαλλή και τώρα του αμερικανοτσολιά παπανδρέου ο οποίος ταχα μου και δήθεν κάνει προσπάθειες εξυγίανσης του κρατους και της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας όταν είναι προφανές ότι είναι ο άνθρωπος των τουρκοαμερικανοεβραίων που ανέλαβε το τελευταίο μέρος του σχεδίου τους-δηλαδή το να δώσει την χαριστική βολή σε ότι είναι και λέγεται ελληνικό και ελλάδα, έτσι γιατί ο άνθρωπος είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ και ιδεολογικά και γενετικά αλλά και εκδικείται τις αμαρτίες του έλληνα πατέρα του προς την αμερικάνα μητέρα του.)
που είναι η φωνή της εκκλησίας μας;
που είναι η φωνή του προέδρου μας;
που είναι η φωνή των καλλιτεχνών μας;
που είναι η φωνή σας έλληνες πατριώτες;βολευτήκατε πίσω απο ένα δημόσιο και μια επιχείρηση ή επωφεληθήκατε και εσείς απο την κατάσταση αυτή και πουλήσατε την χώρα-γη των προγόνων μας; πουλήσατε τι; προδίδετε τι; την ιστορία τους αγώνες ή το αίμα τόσων αιώνων; τι φοβάστε το ξεβόλεμα; μα θα σας ξεβολέψουν και εσας μόλις καθαρίσουν εμάς δεν το βλέπετε ότι είναι σχέδιο; ...σήμερα εγώ αύριο εσύ!ξεχάσατε; είναι θέμα πόσο υλοποιείται το σχέδιο τους γρήγορα ή αργά για να φτάσουν και σε εσάς και στους πάνω απο σας.
τι λέει το σχέδιο;ξεπούλημα των πάντων-διάλυση του έθνους των ελλήνων και μοίρασμα της πίτας στούς πειρατές-ληστές-νικητές.αυτό δεν κανουν αιώνες τώρα οι άγγλοι-γαλλοι-γερμανοί-αμερικάνοι κλπ; αυτοί δεν είναι που διέλυσαν όλα τα έθνη και απομύζησαν τον πλούτο των λεγόμενων υπανάπτυκτων χωρών;ξεχάσατε την αφρική την ασία την ινδία το ιράκ και τόσες άλλες χωρες;
ιδού το κείμενο-διακήρυξη:
Η Ελλάδα υπό κατοχή..........
Ανοικτή Επιστολή προς τον Ελληνισμό
Αγαπητοί συμπολίτες, η Πατρίδα μας η Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή. Με αύξουσα επικινδυνότητα η κατοχή είναι οικονομική, πολιτική, εθνική και πνευματική.
Οικονομική κατοχή από τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις ντόπιες συντεχνίες, τον διεφθαρμένο συνδικαλισμό, τις ΔΕΚΟ και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Πολιτική κατοχή από το κατ’ επίφαση δημοκρατικό σύστημα που στην πράξη υποθάλπει μία ανεξέλεγκτη κομματική δικτατορία με στρατιώτες της γραβάτας και του λευκού πουκάμισου, υποστηριζόμενη από τα επιστημονικώς καθοδηγούμενα μέσα μαζικής επιρροής ΜΜΕ.
Εθνική κατοχή από νεοταξικούς εθνομηδενιστές, υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, που οδηγούν το έθνος κράτος σε αλλοτρίωση και σε συρρίκνωση .
Πνευματική κατοχή από αμοραλιστές, διαφθορείς της πνευματικής και ψυχικής υγείας των πολιτών, υποβαθμιστές της παιδείας, εκμαυλιστές της νεολαίας και αρνητές κάθε φιλόπονης έννοιας αρετής.
Τα αίτια που μας οδήγησαν έως εδώ είναι πολλά και κατά περίπτωση αν και έχουν αναλυθεί σε λεπτομέρεια εντούτοις συγκαλύπτονται από σύγχυση που δημιουργούν ο καταιγισμός με άσχετες πληροφορίες, οι ποικίλες υστερόβουλες αναλύσεις και τα αντικρουόμενα συμπεράσματα εξεταστικών δήθεν επιτροπών που η κάθε μία παρουσιάζει διαφορετική άποψη για το ίδιο θέμα.
Τα γεγονότα ξεκίνησαν με τη μεταπολίτευση όταν πολλά αιτήματα για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, ελευθερίας, μόρφωσης και υπαρξιακής ολοκλήρωσης έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης, διαστρέβλωσης των εννοιών και μετατροπής τους σε μηχανισμούς υποτέλειας και εξάρτησης.
Στην οικονομία τα αιτήματα βελτίωσης του επιπέδου ζωής δεν ικανοποιήθηκαν από την οικονομική ανάπτυξη σαν αποτέλεσμα βελτίωσης της παραγωγικότητας αλλά καλύφθηκαν από δανεισμό που σπαταλήθηκε στην ικανοποίηση ξενόφερτων καταναλωτικών συνηθειών και τρόπων διαβίωσης που προέβαλε το διεθνές εμπόριο και πολιτιστική προπαγάνδα. Συγχρόνως ξεκίνησε ένα σύστημα επιδοτήσεων χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο για την επένδυση τους σε παραγωγικά συστήματα.
Τα κομματικά ρουσφέτια αύξησαν υπέρμετρα τις προσλήψεις στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα ενώ επινοήθηκαν και επιβλήθηκαν δημοσιονομικές ανάγκες που επιβαρυμένες από το τη διαπλοκή και την κατάχρηση, αύξησαν τις δαπάνες σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτόν που δικαιολογούσε η παραγωγικότητα της χώρας και τα εξ αυτής έσοδα του κράτους. Τουναντίον, η πραγματική οικονομία συρρικνώθηκε, ενώ πολλές παραγωγικές βιομηχανικές μονάδες κοινωνικοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να καταστούν ζημιογόνες υπό το βάρος της κομματικής τους διαχείρισης και τη λοιμική των συνδικαλιστικών αρπακτικών, που υποστήριζαν τις κομματικές ή και υστερόβουλες επιλογές σε βάρος των ίδιων των επιχειρήσεων. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τις διάφορες συντεχνιακές ομάδες που συντηρήθηκαν με ευνοϊκές για αυτές συνθήκες αδειοδότησης, λειτουργίας και φορολογικών ελαφρύνσεων εις βάρος των μισθωτών και συνταξιούχων.
Όλα αυτά έγιναν δυνατά με πολιτικές αποφάσεις και νομοθετικές ρυθμίσεις που διέλυσαν το κράτος και ενίσχυσαν τον κομματικό μηχανισμό. Εξαλείφθηκε κάθε έννοια αξιοκρατίας, ενώ η εξάρτηση, το ρουσφέτι και η συνδιαλλαγή έγιναν ο τρόπος επιβίωσης και κοινωνικής καταξίωσης. Η αρχοντιά του ελεύθερου παραγωγικού πολίτη που δημιουργεί επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και καταξιώνεται μέσα από αυτό αντικαταστάθηκε από τη μιζέρια του διαπλεκόμενου, που όντας ανάξιος να παράγει, επιβιώνει εκμυζώντας από το δημόσιο τομέα και το κοινωνικό σύνολο. Ο αυθεντικός ζήλος για δημιουργία μετετράπηκε σε δουλικά αιτήματα δικαιωμάτων, πολλές φορές για πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε αντίστοιχα προσόντα.
Δυστυχώς το υπάρχον πολιτικό σύστημα με τις επιπρόσθετες απαξιωτικές ρυθμίσεις του Συντάγματος, που επέβαλε ο κομματικός μηχανισμός επέτρεπε στην εκάστοτε εξουσία να επηρεάζει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, ακόμη και αυτόν του Προέδρου της Δημοκρατίας, μετατρέποντας το πολίτευμα από προεδρευομένη σε πρωθυπουργική δημοκρατία. Η κομματική αντιπαράθεση δεν επέτρεψε τη λήψη μέτρων για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης και υγείας, της παραγωγικότητας του δημόσιου τομέα και της εξασφάλισης ενός λειτουργικού νομοθετικού πλαισίου. Έπρεπε να έλθουν οι δανειστές μας για να μας τα επιβάλλουν και μόνο τότε αρχίσαμε να τα διαφημίζουμε σαν αναγκαία. Τι ντροπή! Για κάθε υπόθεση υπάρχουν αντικρουόμενοι νόμοι και νομοθετικές διατάξεις που έχουν μετατρέψει το νόμο σε ιστό αράχνης, που συγκρατεί μεν τα μικρά έντομα αλλά διαπερνάται από τα μεγάλα, με αποτέλεσμα την διατάραξη του κοινού περί δικαιοσύνης αισθήματος.
Λόγω της τραυματικής εμπειρίας της χούντας ήταν εύκολο να υποβαθμισθεί η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και να γίνει έρμαιο στις εκάστοτε επιλογές της κομματικής εξουσίας. Το φιάσκο στα Ίμια, το Μακεδονικό, οι απαιτήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, το Κυπριακό , τα τεκταινόμενα στη Θράκη αλλά και το μεταναστευτικό δείχνουν ότι ο ρόλος του Στρατού στις εθνικές υποθέσεις και την κατάρτιση στρατηγικών σχεδίων πέραν των καθαρά επιχειρησιακών έχει έλθει σε δεύτερη μοίρα. Το θυσιαστικό παράδειγμα των Ελλήνων αξιωματικών αλλοιώθηκε στα μάτια του έθνους από τον πλουτισμό των πολιτικών που τους έχουν υποσκελίσει. Η έννοια της πατρίδας ως νοηματική προϋπόθεση υπαρξιακής ολοκλήρωσης έχει μετατραπεί σε έννοια συνόλου ανθρώπων με κοινά συμφέροντα που μπορεί κανείς να την επιλέγει κατά το δοκούν. Η ηγεσία μας , πιστή στο νεοταξικό δόγμα του εθνομηδενισμού, της αυτοκατάργησής της και της δημιουργίας μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, οδηγεί το έθνος κράτος προς εξαφάνιση
Η χειρότερη όμως μορφή κατοχής, που απειλεί την υπαρξιακή μας συνείδηση , θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα μας και αμφισβητεί τη διατήρηση των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων του έθνους και της φυλής μας, είναι η πολιτιστική κατοχή. Επιβάλλεται με την κατάργηση του γλωσσικού μας πλούτου, την παραποίηση της ιστορίας, την αλλοίωση της κοσμοθεωρίας και της θρησκευτικής μας παράδοσης με την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών και την προπαγάνδα αλλά κυρίως με την απαξίωση των αρετών. Αυτά δηλαδή που μέχρι τώρα συνέβαλαν και συμβάλουν στην διατήρηση της εθνικής μας συνείδησης για δύο χιλιάδες χρόνια υπό τον ζυγό πρώτα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που την μετατρέψαμε σε Ελληνική και μετά της Οθωμανικής, από την οποία απελευθερωθήκαμε με την Εθνική Επανάσταση του 1821.
Σήμερα οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους και η υποκρισία, η υστεροβουλία, το ψέμα, η αυθάδεια και η αδιαντροπιά χαρακτηρίζουν όχι μόνο τις σχέσεις των πολιτών αλλά δυστυχώς και το δημόσιο λόγο των ‘αρχόντων’ που θυσιάζεται στο βωμό της αρχομανίας και συγκαλύπτεται από τα επιστημονικά οργανωμένα μέσα μαζικής επιρροής. Η πασιφανής υποβάθμιση της παιδείας και ο εκμαυλισμός των νέων σε αυτό αποσκοπεί, στον αποπροσανατολισμό τους και τη μείωση των αντιστάσεων του έθνους μπροστά στον μεθοδευόμενο μηδενισμό του. Το είναι μας έχει αντικατασταθεί από το έχει μας και η έννοια της ελευθερίας έχει χάσει το συστατικό της υποχρέωσης και αναγνωρίζει μόνο δικαιώματα. Η υφιστάμενη αλλοίωση στην κρίση των πολιτών και της νεολαίας φαίνεται στα ευτελή αιτήματα τους που κλείνουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια για μακρές περιόδους ακόμη και στην ανακόλουθη ένταση των κινητοποιήσεων τους. Για ένα ατυχές και θλιβερό γεγονός, το οποίο προφανώς δεν ήταν προκατασκευασμένο από τον κρατικό μηχανισμό κάηκε η μισή Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008 ενώ η εν ψυχρώ δολοφονία ενός δημοσιογράφου και μάλιστα της ερευνητικής δημοσιογραφίας πέρασε στα ψιλά γράμματα.
Συμπατριώτες, το πράγμα έχει ωριμάσει από καιρό και οι συνέπειες του είναι ήδη ορατές. Κάτι πρέπει να γίνει εδώ και τώρα με ελεγχόμενο τρόπο πριν η ροή των εξελίξεων μας φέρει σε νέες ανεξέλεγκτες εθνικές περιπέτειες μπροστά στις οποίες η υφιστάμενη δυσκολία των οικονομικών μέτρων φαίνεται ασήμαντη. Το μέγα πρόβλημα είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα που αναπαράγει τους ίδιους ανθρώπους και την ίδια νοοτροπία της εξουσιαστικής συναλλαγής. Τα αιτήματα στις κινητοποιήσεις δεν πρέπει να είναι μόνο κατά των εν μέρει αναγκαίων, εδώ που φτάσαμε, και κοινωνικά άδικων οικονομικών μέτρων, αλλά κατά του σχεδιαζόμενου εθνομηδενισμού. Μας οδηγούν χρεοκοπημένους σε ένα σχεδιαζόμενο τραπέζι διαπραγματεύσεων όπου θα παιχθούν πολλά και σημαντικά εθνικά θέματα.
Η πρόταση μας είναι η κατάργηση της υφιστάμενης κομματικής δικτατορίας. Να γίνει ανασχεδιασμός του πολιτικού συστήματος έτσι ώστε να εξασφαλίζεται αμεσότερη δημοκρατία και να υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί που να μην εξαρτώνται από την εκάστοτε εξουσία αλλά να εκλέγονται κατευθείαν από το λαό. Σαν παράδειγμα θα μπορούσε κανείς να αναφέρει
• Την άμεση μείωση του αριθμού των Βουλευτών,
• Την ανάδειξη τους στις εκλογικές, κατά περιφέρεια, λίστες όχι από τους αρχηγούς των κομμάτων αλλά από θεσμοθετημένα όργανα αξιολόγησης τους
• Τη δημιουργία Γερουσίας και Προεδρίας της Δημοκρατίας που να εκλέγονται από τον λαό με αυξημένες αρμοδιότητες κυρίως σε εθνικά θέματα και στον έλεγχο του στρατού.
• Τη δημιουργία ελεγκτικών μηχανισμών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που να αποδίδει ευθύνες για την κακοδιαχείριση των εθνικών και δημοσίων θεμάτων.
• Την σύσταση Συνταγματικής Εθνοσυνέλευσης που να καθορίσει το νέο σύνταγμα.
Πιστεύουμε ότι στο έθνος μας υπάρχουν άνθρωποι με τις απαραίτητες γνώσεις, την εμπειρία, τις δημιουργικές ικανότητες και κυρίως το απαραίτητο ήθος και τον ανάλογο οραματισμό, ακόμη και μέσα στα σημερινά κόμματα, για να θεσμοθετήσουν ένα νέο καταστατικό χάρτη. Αυτούς καλούμε να βοηθήσουν στην αναγέννηση του έθνους και τη σωτηρία του όχι τόσο από την οικονομική κατοχή αλλά από την μεθοδευμένα επερχόμενη αλλοίωση και συρρίκνωση του.
Υπογράφουν 60 καθηγητές πανεπιστημίου και 24 ιδιώτες, επιχειρηματίες.
Επικοινωνία: Καθηγητής Ηλίας Σταμπολιάδης, elistach@mred.tuc.gr Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Hellenic Professors & PhDs 
α/α Ονομα Επάγγελμα  Διεύθυνση
1 Albrecht Πιλιούνη Ευφροσύνη International Programs Auburn University
2 Kakouli-Duarte Thomaé  Lecturer Institute of Technology Carlow, Ireland
3 Konstantatos Demosthenes Ph.D., M.Sc., M.B.A. Greenwich CT USA
4 Αβραάμ Γ. Δημήτριος  PhD Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
5 Αλατόπουλος Κωνσταντίνος Καθηγητής Παιδαγωγικών Μυστρά 8, Βούλα
6 Αναγνωστόπουλος Σταύρος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Πατρών
7 Αρκάς Ευάγγελος  PhD. London, UK.
8 Βαλανίδης Νικόλαος Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστήμιο Κύπρου
9 Βαρδουλάκης Αντώνης Καθηγητής Τμήμα Μαθηματικών ΑΠΘ
10 Γεωργίου Α. Δημήτριος  Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο της Θράκης
11 Γιαννόπουλος Παναγιώτης Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστήμιο Πατρών
12 Γιόκαρης Νίκος  Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστήμιο Αθηνών
13 Γκατζούλη Νίνα President of the Committee of World Pan-Macedonian Associations 25 Rogers Street, Dover, NH 03820, USA
14 Γλαρός  Δημήτριος Επ. Καθηγητής Παθολογίας Δ.Π.Θ.
15 Δασκαλοπούλου Στέλλα Επίκουρος Καθηγήτρια McGill  University, Montreal
16 Δημητρακόπουλος Ιωάννης M.S. Columbia Univ.,N.Y.N.Y.
17 Δημόπουλος Π. Γεώργιος   Καθηγητής McGill  University
18 Ελευθεριάδης Γεώργιος Σάββας OAM, GCSCG, CETr, JP  Athenaeum Communiversity of Colleges (Sydney 
19 Επίσκοπος Αθανάσιος  Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
20 Ευαγγελίου Χρήστος Καθηγητής Towson University, USA
21 Ζαβός Παναγιώτης Professor Emeritus Director, Andrology Institute of America
22 Ζερβός Νικόλαος Ph.D.   Τηλεπik. Δίκτυα Πολυμέσων 
23 Θραμπουλίδης Κλεάνθης Καθηγητής Καθηγητής
24 Ιατρού Χρήστος  Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
25 Κάκαρη Σοφία Emeritus ass. Professor  N.Y University
26 Κεκρίδης Ν. Στάθης τ. Αναπλ. Καθηγητής  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. 
27 Κερεμίδης Κυριάκος  Καθηγητής Πανεπιστήμιο Αιγαίου
28 Κλαουδάτος Σπύρος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
29 Κουτρούμπας Κωνσταντίνος  Ερευνητής Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
30 Κυριακού Γεώργιος Καθηγητής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
31 Κωμοδρομος Πετρος Λεκτορας Πανεπιστήμιο Κυπρου
32 Λαζαρίδης Α.  Prof. Emeritus USA
33 Λόλος Γεώργιος Καθηγητής  University of Regina, SK , Canada
34 Λυριτζής Ιωάννης Καθηγητής  Πανεπιστήμιο Αιγαίου
35 Μπακάλης Ναούμ PhD Ερευνητής Εθνικό ίδρυμα Ερευνών.
36 Μπελμπας Α. Σταύρος Καθηγητής  University of Alabama
37 Μπέσκος Δημητριος  Καθηγητης  Πανεπιστήμιο Πατρών
38 Μπήτρος Κ.Γεώργιος Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
39 Μπίλλης Ευριπίδης Τ. Επίκουρος Καθηγητής  ΕΜΠ
40 Παπαδόπουλος Αθανάσιος Dr., Senior Research Scientist, and Adjunct Professor  Guelph, Laval, Windsor, Ontario, Canada
41 Παπαδόπουλος Θ. Νικόλαος Καθηγητής Ιατρικής  ΑΠΘ
42 Παπακωνσταντίνου Γεώργιος Ομότιμος Καθηγητής Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
43 Παπαμαρινόπουλος Π. Σταύρος  Καθηγητής  Πανεπιστήμιο Πατρών
44 Παταργιάς Αλ. Παναγιώτης  Αναπλ. Καθηγητής  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
45 Πατίστας Α. Αθανάσιος Professor Emeritus Laurentian University, Sudbury, Canada
46 Πετανίδου Θεοδώρα Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Αιγαίου
47 Πιντέλας Παναγιώτης  Καθηγητής Πανεπιστήμιο Πατρών
48 Πολυχρονιάδης Ευστάθιος Καθηγητής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
49 Σταμπολιάδης Ηλίας Καθηγητής Πολυτεχνείο Κρήτης
50 Σταυρουλάκης Πέτρος Καθηγητής Πολυτεχνείο Κρήτης
51 Τζάνος Κωνσταντίνος Ph.D Nuclear Engineering
52 Τουζόπουλος Δ. τ. Λέκτορας  ΕΜΠ
53 Τριανταφυλλόπουλος  Δ. Δημήτριος Τ. Καθηγητής  Πανεπιστήμιο Κύπρου
54 Τσατσάνιφος Χρήστος Δρ. Σύμβουλος Μηχανικός Λεωφ. Κηφισίας 131, 11524 ΑΘΗΝΑ
55 Υψηλάντη Μαρία  Επίκουρος Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Κύπρου
56 Φλέσσας Π. Γεώργιος  Καθηγητής Πανεπιστήμιο Αιγαίου
57 Φούφα Ελένη  Καθηγήτρια SUNY-ERIE, US
58 Φώσκολος Αντώνιος Ομότιμος Καθηγητής Πολυτεχνείο Κρήτης
59 Χρήστου  Γιάννης PhD Ioannis T. Christou [ ichr@ait.edu.gr Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ]
60 Ψαράς Γεώργιος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Πατρών
Ιδιώτες, Επαγγελματίες
α/α Ονομα Επάγγελμα  Διεύθυνση
1 Spiliakos D. Panos President, Alexander the Great Foundation; 33 Wadsworth Road, Sudbury, MA, 01776, USA
2 Αντωνιάδης Γεώργιος Επιχειρηματίας  Κουνουπιδιανά, Χανιά
3 Αρβανίτης Ιωάννης Πρωτοπρεσβύτερος Εύξινου Πόντου 90, Ελληνικό
4 Δημητριάδη Αναστασία  Υπάλληλος Υ.Π.Α. Αφροδίτης 39Α, Βούλα
5 Ζυγούρης Κωνσταντίνος Electrical Engineering Toronto, Ontario, Canada
6 Κόλια-Ρούση Στέλα Συν/χος Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Πρίγκηπος Πέτρου 54 , Βούλα
7 Κόλιας Κωνσταντίνος  Συν/χος ΕΟΤ Πρίγκηπος Πέτρου 54 , Βούλα
8 Κυρατζόπουλος Βασίλειος Αναλυτής Συστημάτων Βούλα Αττικής
9 Μαυρόπουλος Νικόλαος  Επιχειρηματίας  Προόδου 44, Βούλα
10 Μαυροπούλου Ιουλία  Οικιακά Προόδου 44, Βούλα
11 Μιμηκόπουλος Κωνσταντίνος Εκπαιδευτικός Τορόντο Καναδά 
12 Μουστακούνης Κ. Γεώργιος Χημικός Μηχανικός Χαλάνδρι
13 Νινιός Παναγιώτης Συν/χος Πλοίαρχος Ε.Ν. Βούλα
16 Νομικός Π. Εμμανουήλ Χημικός Μηχανικός Αθήνα
17 Παγώνης Άγγελος Συν/χος Τραπεζικός Λυσσάνδρου 8, Βάρη
18 Παλιάκη Ελπίδα  Εκπαιδευτικός Προόδου 5-7, Βούλα
19 Πριοβόλου Ανθή Καθηγήτρια Αγγλικών Αλκυονίδων 67, Βούλα
20 Ρουμπέσης Γεώργιος Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Βούλας Βασ. Παύλου 6, Βούλα
21 Σταύρου Γιαννίκος Συν/χος Διευθυντής Ο.Γ.Α. Φολεγάνδρου 4-6, Άνω Γλυφάδα
22 Σφακιανού Μαρία  Καθηγήτρια Αγγλικών Λυσσάνδρου 8, Βάρη
23 Χαραλαμπίδης Παύλος  Μεταλλειολόγος, Μεταλλουργός Μηχανικός Αθήνα
24 Χρυσοστόμου Σούλα  Επιχειρηματίας  Κομοτηνή
 =====================
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.