Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

καθημερινά number 2

ο δελφικός θεός απόλλων καθήμενος στον ομφαλό του
οο
να πιστεύεις στον θεό και να χαρίζεσαι στούς ανθρώπους
ο αγαπών είναι σοφός ανάμεσα στους ανθρώπους και ο αγαπημένος τουρανούμην ψάχνης τις ευθύνες στούς άλλους-δικός σου είναι ο εαυτός!
ΟΟ

έκανες τι έκανες-σκατά τα έκανες και τώρα πονάς-απορίας άραγε άξιον είναι ότι το μονο που κατάλαβες είναι ότι σου φταίει ο παύλος και η παυλίνα και τα παυλάκια που σε συμβούλεψαν-επηρρέασαν κακά!! φάτους λοιπόν!
ΟΟ
πόσο πρόθυμοι θεέ μου να βοηθήσουν είναι όλοι όσοι δεν βοηθούν τον εαυτό τους τον ίδιο σε μικρά και στοιχειώδη πράγματα!
ΟΟ

ναι δεν είναι πλέον ορισμένοι αλλά η ασθένεια έγινε πανούκλα και πανδημία δηλαδή το να μην υπάρχει περίπτωση να συναντήσης άνθρωπο και να μην σου πη το πρόβλημα του, να μην σου ζητήση αμέσως κατι και ας μην σεχει ξαναδή, να μην θελήσει να σου πουλήσει κατι , να μην προσπαθήσει να σε εξαπατήσει!
ΟΟ

καθε φορά που μου τηλεφωνεί-ευτυχώς δεν είναι συχνά αυτοπαρουσιάζεται ως εσταυρωμένος-πάσχων-με όλο το βάρος του κόσμου.προσπαθώ καθε φορά ματαίως γιατί με διακόπτει να του πω ότι όλους όσους γνωρίζω είναι δυσκολώτερα απο τον ίδιο-χθές μούκλεισε το τηλέφωνο!
ΟΟ

ακόμη προσπαθώ ανθρωπίνως να αντιληφθώ και να κατανοήσω όλους όσους είτε απο λάθος ακούσιο είτε απο λανθασμένη πληροφόρηση τηλεφωνούν σε καποιον και μόλις διαπιστώσουν ότι έκαναν λάθος το κλείνουν κατάμουτρα-τους συνιστώ σε ανάλογη άλλη περίπτωση άμεσα να παίρνουν τα φάρμακα τους και να καθονται κατω να ηρεμεί ο αν-εγκέφαλος τους!
ΟΟ
είναι τώρα μια δεκαετία σχεδόν στέλνει μυνήματα για φώτα και φωτισμούς και παρότι δεν πήρε ποτέ απάντηση συνεχίζει ακάθεκτος και διαταραγμένος ο άνθρωπος.
καλέ μου άνθρωπε μένουν υπόλοιποι ακόμα εξι δισεκατομύρια άνθρωποι να σώσης απο το σκότος-τράβα λοιπόν στο καλό και με την νίκη!
ΟΟ

υγ.θα επανέλθω ο άνθρωπος...ηπιότερος!
ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αρμέγουν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ειμί

Η φωτογραφία μου
ακαMαντίς, Ατθίς, Αθηναϊς, Ελλάς, Greece
Ενας απλός άνθρωπος- που πιστεύει, αγαπά, αναζητά τον θεό, δηλαδή την αλήθεια- τον εαυτό- τον συνάνθρωπο και την φύση- δημιουργία και που προσπαθεί με σοφία να τους συνδέσει- εναρμονίσει μέσα και έξω του με τρόπο φυσικό, λογικό, ηθικό και πνευματικό.